Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGUTINOVIĆ O RASPLETU U LIGI ŠAMPIONA, PRIMERI I KUPU KRALJA:

Barsa puca na sve tri titule!

Autor: P. Milovanović | 09.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Nestvaran fudbal koji Barselona iz nedelje u nedelju demonstrira i magija Lea Mesija, Argentinca s druge planete, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svet je pun hvale na račun igre vanzemaljaca iz Katalonije, pa nikoga ne čudi što je Barsa na samo korak od trostrukog krunisanja.

Leo Mesi

Leo Mesi | Foto: Profimedia

U Primeri su lideri, Realu tri kola pre kraja beže dva boda, u Ligi šampiona su praktično eliminisali Bajern i ostalo im je još berlinsko finale, dok im u Kupu kralja na putu ka peharu stoji još Atletik Bilbao.


Nema nameštanja u Primeri!


Na pitanje da li postoji mogućnost da Atletiko Madrid narednog vikenda „spusti gas“ protiv Barselone, kako bi titula otišla na „Kamp Nou“, jer bi u slučaju pobede trofej verovatno završio u belom delu ljutog rivala - Reala, Dragutinović ko iz topa odgovora:
- Ma kakvi. To puštanje u Španiji ne dolazi u obzir. Poznajući Simeonea i igrače Atletika, siguran sam da će dati sve od sebe da pobede Barselonu, pa makar to donelo Realu titulu.

Na pitanje da li će sezona bordo-plavih biti finiširana na pravi način, „Alo!“ je odgovor potražio kroz razgovor sa Ivicom Dragutinovićem (39), bivšim kapitenom Sevilje koji živi na Iberijskom poluostrvu i pomno prati mečeve španskih velikana.

- Biće dramatično do poslednjeg minuta, posebno u Primeri. Barselona u narednom kolu ima teško gostovanje Atletiko Madridu, dok Real u ovom kolu mora da pobedi Valensiju kako bi ostao u trci za trofej. Madriđani imaju prava da se nadaju tituli, ali treba biti realan i konstatovati da je Barselona bliža trofeju, jer ima psihološku prednost. To je veliki klub i sigurno je da jurišaju na sva tri trofeja, samo to bi za njih bila savršena sezona. Ako ostanu bez nekog od tri trofeja, biće razočarani - ističe Drago.

Dragutinović

Dragutinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Nekadašnji srpski reprezentativac i čovek koji je sedam godina komandovao odbranom Sevilje, smatra da su upravo Barsa i Real najbliži plasmanu u finale Lige šampiona, koje je zakazano za 6. jun u Berlinu.

- Bajern je protiv Porta pokazao da može da se vrati u život, ali teško da će Barselona prokockati tri gola prednosti u revanšu. Navijam za špansko finale u Nemačkoj. Real može da eliminiše Juventus, pogotovo ako im daju brzo gol. Činjenica je da su Barsa i Real najbolji i najveći klubovi na svetu, imaju dvojicu najboljih igrača, i to ih odvaja od ostalih. Ako se to dogodi, biće to spektakularno finale, najveće u istoriji svetskog klupskog fudbala - zaključio je Dragutinović.

PRIMERA

Barselona 87
Real 85

RASPORED REALA DO KRAJA SEZONE

LIGA ŠAMPIONA
Polufinale: Real - Juventus 13. maj
* Prvi meč 2:1 za Juventus
PRIMERA
Real - Valensija 9. maj
Espanjol - Real 17. maj
Real - Hetafe23. maj

RASPORED BARSE DO KRAJA SEZONE

LIGA ŠAMPIONA
Polufinale: Bajern - Barselona 12. maj
* Prvi meč 3:0 za Barselonu

PRIMERA
Barselona - Sosijedad 9. maj
Atletiko - Barselona 17. maj
Barselona - Deportivo 23. maj

KUP KRALJA (finale)
Barselona - Bilbao 30. maj

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP