Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MIJATOVIĆ VERUJE DA MADRIĐANI MOGU DO FINALA LŠ, UPRKOS PORAZU OD JUVENTUSA

Bejl će vratiti Real u život!

Autor: P. Milovanović | 07.05.2015 - 07:30:00h | Komentara: 0

Italija je na nogama, a crno-bela ponovo u samom vrhu svetskog fudbala! Trijumf Juventusa nad Realom (2:1) u prvom polufinalnom meču Lige šampiona zapalio je Apenine, pre svega zbog načina na koji je „stara dama“ demonstrirala da može da baci na kolena najveće, pa čak i aktuelnog prvaka Evrope.

Bejl nije imao svoje veče u Torinu

Bejl nije imao svoje veče u Torinu | Foto: Profimedia

Prijatno iznenađen igrom torinskog velikana bio je i Predrag Mijatović, legenda kraljevskog kluba, koji je u razgovoru za „Alo!“ konstatovao da je Juventus potpuno zasluženo dobio prvu od dve bitke.


Italijani do gola kroz 27 pasova!


Prvi gol Juventusa, koji je postigao Alvaro Morata, poseban je jer ove sezone u Ligi šampiona nijednom nije razmenjeno više dodavanja nego kod tog pogotka. Fudbaleri Juventusa su razmenili tačno 27 pasova pre nego što je Španac na najbolji način krunisao lepu akciju.

- Bio sam u Torinu i gledao meč. Iako sam navijač Madrida, moram da priznam da je Juventus bio bolji u svim fazama utakmice. Imao sam utisak da su strahovito motivisani, kao da su više želeli pobedu. Njihova ogromna želja i koncentracija su odlučile utakmicu - počeo je priču Peđa.

Mijatović nije želeo da se pridruži brojnim kritikama na račun Gereta Bejla, koji je bio nevidljiv u Torinu, već je poručio da bi upravo Velšanin mogao da eksplodira u revanšu.

- Bejl izlazi iz povrede, i to je veoma teško. Svi od njega očekuju da napravi nešto veliko, a nije lako vratiti se u tako važnom meču. Ipak, možda baš Bejl proradi u revanšu i bude čovek odluke - ističe Peđa.

Osetio se izostanak  Modrića, on je uz  Ronalda ključni  igrač Reala: Mijatović

Osetio se izostanak Modrića, on je uz Ronalda ključni igrač Reala: Mijatović | Foto: RAS


Mijatović veruje da Real, koji u Torinu nije ličio na sebe, može do karte za finale preko revanša na „Santjago Bernabeu“ zakazanog za 13. maj.

- Teoretski 2:1 nije loš rezultat, mada Madrid mora mnogo toga da promeni u revanšu ukoliko želi da se plasira u finale. Ako budu igrali kao u Italiji, teško da će proći. Nadam se da će pokazati da je to bio samo loš dan i da će na „Bernabeu2 stvari doći na svoje mesto. Sigurno da je Real kadar da pobedi i plasira se u finale. Optimista sam - nastavio je Mijatović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije koji je Realu doneo titulu prvaka Evrope 1998. godine objasnio je na kraju šta je bio ključni razlog slabe igre i poraza španskog velikana.

- Luka Modrić je uz Kristijana Ronalda glavni igrač. Osetio se njegov izostanak zbog povrede ligamenata kolena. On je ta spona na sredini, i sa njim na terenu stvari izgledaju potpuno drugačije. Neće biti spreman za revanš, ali bi mogao da se oporavi za finale, ako Real prođe dalje - nada se Mijatović.

Ramos: Nema panike, idemo dalje


Serhio Ramos je žestoko podbacio u prvom polufinalnom meču, ali poručuje da ništa nije gotovo.
- Nemamo dobar rezultat, ali imamo prednost domaćeg terena u revanšu. Moramo da ispravimo stvari koje nisu funkcionisale u prvom meču. Nalazimo se na korak do finala i daćemo sve od sebe da u Madridu nadoknadimo zaostatak i prođemo dalje. Nema prostora za paniku, moramo da ostanemo mirni i jedinstveni više nego ikad - izjavio je Ramos.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP