Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KUP SRBIJE

Besplatno na Karaburmu!

Autor: S. R. | 25.03.2014 - 17:05:00h | Komentara: 0

"Romantičari" dočekuju Jagodince (sreda, 15 časova), a uprava plavo-belih odlučila je da ulaz na prvi meč polufinala najmasovnijeg takmičenja bude slobodan.

OFK Beograd

Detalj sa prošlogodišnjeg meča polufinala Kupa

Jedan od derbija polufinala Kupa Srbije igra se u sredu na Karaburmi (15 časova, TV Arena), kada OFK Beograd dočekuje aktuelnog branioca trofeja Jagodinu.
Uprava OFK Beograda odlučila je da ulaz na ovaj meč bude besplatan za sve Beograđane, ali i ljubitelje fudbala iz cele Srbije. Važno je samo da pre početka meča na vreme uzmete svoje besplatne ulaznice, koje će se deliti na biletarnicama Omladinskog stadiona.
"Romantičari" su četvorostruki pobednici ovog takmičenja u posleratnom periodu (1953, 1955, 1962, 1966), a pred dolazak Jagodine, koja je prošle sezone došla do svog prvog kupa, nalaze se u nezavidnoj situaciji na tabeli, blizu zone ispadanja.
Baš zato, oprez među plavo-belima je prisutan.
- Bitno je da ne primimo gol, a da damo bar jedan kako bismo rasterećenije ušli u drugi susret. Prva utakmica jeste bitna, ali kako god da se završi to nije kraj, borićemo se svih 180 minuta - izjavio je Zlatko Krmpotić, trener OFK Beograda.
Njegov kolega na drugoj strani, Mladen Dodić ima svoje ambicije.
- Naša utakmica protiv OFK Beograda na Karaburmi je samo prvo poluvreme tog dvomeča i sigurno da se neće tu sve rešiti. Idemo sa ciljem da odigramo bolje nego u prvenstvenom meču jesenas i da ostvarimo pozitivan i dobar rezultat pred revanš, a znamo i da moramo biti bolji u oba meča - rekao je Dodić.
U drugom meču polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu se sastaju Vojvodina i Spartak (18 časova), a revanši su na programu 9. aprila.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP