Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLIĆI“ ĆE IMATI DRIM TIM ZA EVRO 2015

Bez Dika odosmo na krov Evrope!

Autor: P. Milovanović | 21.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Pakleno će biti na Evropskom prvenstvu za mlade u Češkoj 2015. godine, sudeći po igračima koji će se naći na završnoj evropskoj smotri.

Aleksandar  Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: Mladen Šurjanac

Englezi kroje drim tim, Hodžson je poručio Sautgejtu da može da računa na sve igrače koji igraju za A selekciju, a ispunjavaju uslove da igraju za mladi nacionalni tim, što je jasan signal da Srbija mora da učini isto! Dik Advokat je otišao, pa više ne postoji prepreka da Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić, Miloš Jojić i Filip Đuričić pojačaju „orliće“ i odlete sa njima u Prag po toliko željeno evropsko zlato.


DRIM TIM SRBIJE!


Dmitrović, Petković, Pantić, Nastasić, Petrović, Radoja, Jojić, Marković, Kostić, Đuričić, Mitrović

Imamo strašan tim, a sa pomenutih pet asova nema dileme da su učenici Radovana Ćurčića, koji su šokirali Špance eliminisavši ih u baražu usred njihovog dvorišta, kadri za najviše domete u Češkoj.

Mesto među stativama rezervisano je za Dmitrovića, bedem ispred njegovog gola činili bi Petković, Pantić, Nastasić i Petrović, na sredini Radoja, Jojić i Đuričić, dok bi Marković, Kostić i Mitrović činili ubitačan napadački trio. Nema dileme da bi od ovakvog tima strepeli svi rivali na EP. „Orlići“ su u grupi sa domaćinom Češkom, Nemačkom i Danskom, a Aleksandar Mitrović, napadač Anderlehta i A reprezentativac Srbije, u razgovoru za „Alo!“ poručuje da jedva čeka da se sretne sa saigračima iz mlade selekcije i da zajedno jurišaju ka krovu Evrope.

Jojić i Nastasić,  ponovo među  „orlićima“

Jojić i Nastasić, ponovo među „orlićima“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Ako me iz A tima budu pustili, eto mene s mladima. Jedva čekam EP, voleo bih da ponovo igram za mladu reprezentaciju. Igrao sam u kvalifikacijama protiv Belgije i Italije, nema razloga da me ne puste kad imam pravo da igram. Uvek sam tu za svoju zemlju, sve dok budem igrao fudbal, Srbija može da računa na mene, to se ne dovodi u pitanje. Imamo ogroman kvalitet i možemo daleko da doguramo - bile su uvodne Mitrovićeve reči.

Dok je Advokat bio selektor Srbije, Mitar nije dobio zeleno svetlo da pomogne mladima u dvomeču baraža sa Špancima, ali će se to očigledno promeniti sa Radovanom Ćurčićem, selektorom mlade reprezentacije i čovekom koji je trenutno vršilac dužnosti selektora „orlova“.

- Poznajem Čurčića iz mlade selekcije, dobru smo sarađivali. Drago mi je što je on selektor. On je stručnjak koji na pravi način zna da pripremi i motiviše ekipu, da kaže igraču šta se od njega očekuje na terenu. Ako budemo u Češku otišli s najjačim sastavom, sigurno možemo da postignemo odličan rezultat - zaključio je Mitrović.

EVRO 2015


GRUPA A
ITALIJA
ENGLESKA
PORTUGAL
ŠVEDSKA


GRUPA B
SRBIJA
ČEŠKA
NEMAČKA
DANSKA

Poslednji komentari
  • dejan Vreme: 21.11.2014 10:16h

    tako je!sa ovakvim timom neocekujem nista manje nego zlato!idemo orlici!!!

  • Peca Vreme: 21.11.2014 11:22h

    Hvala Diku.

  • Zed Vreme: 21.11.2014 15:27h

    Znaci bez Dika, kao i obicno?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP