Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGAN DŽAJIĆ PODNOSI OSTAVKU, IGRAČI TRAŽE RASKIDE UGOVORA

Bežanija sa „Marakane”!

Autor: Ekipa Alo! | 12.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

U Ljutice Bogdana, posle eliminacije iz Evrope, počinje reorganizacija kluba u celini, posle koje će mnogi nestati sa pozornice.

Opet otišao:  Dragan Džajić

Opet otišao: Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Zvezda će dobiti novog predsednika u narednih mesec i po dana, pošto je Dragan Džajić čvrsto odlučio da podnese ostavku na narednoj sednici Upravnog odbora i neće se kandidovati za čelnu funkciju u sledećem mandatu. To znači da Džaja definitivno ide iz kluba posle 19 meseci, a predsednik skupštine Svetozar Mijailović, preuzeće rukovođenje Zvezdom, dok se na narednoj izbornoj skupštini ne izabere novo rukovodstvo.


Sledeći trend Dragana Džajića i pojedini fudbaleri su uveliko počeli da odlaze. Šampionski tim se polako osipa, a mnogi čekaju odluke UO na zahteve koje su im ispostavili prethodnih dana. Posle Miloša Ninkovića i Luke Milunovića, koji su oprostili dugovanje ili jedan deo, u zamenu za ispisnicu, još neki su posetili klub sa istom namerom, pa narednih dana treba očekivati sličan scenario i u slučaju Mrđe, Pečnika, Milijaša... Abiola Dauda, izgled, ide bez obeštećenja i pitanje je i šta će trener Slaviša Stojanović zateći u svlačionici, kada i ako odluči da okupi fudbalere na pripremama za novu sezonu.
Iskusni stručnjak vratio se u Beograd sa odmora u utorak uveče i odmah je seo za sto s upravom kluba. Da li će ostati šef stručnog štaba, nismo uspeli da saznamo, jer se ne javlja na telefon. Ono što znamo je da je najavio prozivku za 27. jun...

Još ne znaju da li da se žale!


I dalje se na zna hoće li se Zvezda žaliti posle izbacivanja iz Evrope. U jednom delu uprave preovladava mišljenje da bi žalba Arbitražnom sudu u Lozani posle eliminacije iz Evrope bila čisto bacanje para (više od 50.000 švajcarskih franaka), jer su šanse za preokret i poništenje ove odluke gotovo nikakve. Ipak, drugi deo rukovodstva ne želi zbog navijača i javnosti da se preda, pa će biti zanimljivo videti da li će odlučiti da se, ipak, žale.

Poslednji komentari
  • alex Vreme: 13.06.2014 00:36h

    A sta kaze pudlica?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP