Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VEZISTA TUNA MILOŠ KRSTIĆ ZA ALO! PRED REVANŠ S CRNO-BELIMA:

Biće mi drago ako prođe Partizan!

Autor: M. Grujić | 28.08.2013 - 07:15:00h | Komentara: 0

Iz Partizanove lože meč između srpskog šampiona i Tuna pratio je Miloš Krstić, bivši fudbaler Rada, OFK Beograda i Jagodine i sadašnji prvotimac švajcarskog predstavnika. Kao velikom navijaču Partizana, teško mu je palo što je žreb namerio njegov klub na crno-bele, ali ko god da obezbedi prolazak u Ligu Evrope, Krstiću to neće smetati.

Kapitena Ilića i  Partizan čeka težak  posao u Švajcarskoj

Kapitena Ilića i Partizan čeka težak posao u Švajcarskoj | Foto: Marko Metlaš

- Ja sam navijač Partizana i to je klub koji volim od malena, ali sam u isto vreme i maksimalni profesionalac. Naravno da bih više voleo da prođe Tun, ali i ako prođe Partizan, biće mi drago jer je to učinio klub iz Srbije - započinje Krstić razgovor za „Alo!”.


Krstić u dresu Tuna nosi dres sa brojem 10, pa je jasno koliki je hendikep za Švajcarce bio njegov izostanak u prvom meču protiv Partizana, koji su crno-beli dobili sa 1:0.

- Teško mi je palo što nisam igrao, želeo sam, ali nisam bio dovoljno spreman. Odigrao sam u međuvremenu za B tim 60 minuta i smatram da ću biti u sastavu za revanš, ali ne verujem da ću krenuti od početka. To je i moja želja, bolje da uđem u drugom poluvremenu i dam svoj maksimum - rekao je vezista Tuna.
Kada se svedu utisci posle prvog meča, Krstić smatra da će obe ekipe mnogo više pokazati u revanšu.

Krstić

Krstić


- Očekivao sam malo više od Partizana i od nas, prva utakmica je bila mnogo više taktička. Partizan je imao nekih izglednih prilika, ali i Tun, međutim, oni su dali taj jedan gol. To ne znači, naravno, da su osigurali prolazak, u revanšu mislim da ćemo više pokazati pred domaćom publikom. Očekujem pun stadion, verujem da će i dosta Srba gledati utakmicu, tako da će biti dobra utakmica. Igramo na veštačkoj travi, možda je tu isto naša mala prednost, ali to ne mora ništa da znači - smatra Krstić.

Na pitanje da li bi voleo da sruši Partizan i obezbedi Tunu plasman u Ligu Evrope, srpski fudbaler je kratko prokomentarisao:
- Da li ću ja dati gol Partizanu, to nije bitno, ako se tako namesti, neka bude tako, ali ne želim nikome da pretim - poručio je za kraj Krstić.

Vojvodina na strani igra opuštenije


Krstić je upoznat i sa igrama Vojvodine, koja ima veliku šansu da izbori plasman u Ligu Evrope iako je nakon prvog meča plej-ofa igrala 1:1 sa Šerifom.
- Vojvodina je super odigrala prve dve utakmice protiv Burse, ali ni Šerif nije ekipa koja će se lako izbaciti. Rezultat 1:1 je bolji za Šerif, ali Vojvodina je dokazala da na strani igra opuštenije. Pobedili su Bursu sa 3:0, to je za poštovanje i imaju velike šanse da prođu u Ligu Evrope.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP