Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDA SAVLADALA IB VESTMANEJU 2:0 (1:0) NA EVRO PREMIJERI

Biće nešto od njih kada ojačaju!

Autor: M. Zdravković | 18.07.2013 - 22:40:00h | Komentara: 0

Kada budu ''nabili'' snagu, mogla bi to da bude dobra Zvezda. Ali, o tom potom...

Zvezda bolja od Vestmanea

Prvenac na premijeri: Nejc Pečnik | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ova Zvezda trenutno ima snage samo za 45 minuta, što se videlo i sinoć na meču sa IB Vestmanejom, koji su izabranici Slaviše Stojanovića rešili u svoju korist - 2:0 (1:0).

Strelci za crveno-bele bili su novajlije Pečnik u 12, i Mijailović u 75. minutu, čime je Zvezda stekla solidnu zalihu pred revanš na Islandu, koji je na programu narednog četvrtka.
Naravno, još je rano, ne treba se preterano “ložiti” da Zvezda ima sada “mega timčinu”, ali igra koju su sinoć na momente i to uglavnom u uvodnim minutima meča demonstrirali novajlije Miloš Ninković, Nejc Pečnik i Nikola Mijailović, veliko je ohrabrenje za armiju navijača crveno-belih.
Fenomenalna atmosfera, koju je priredilo više od 30.000 gledalaca na najvećem srpskom stadionu, nosila je fudbalere Slaviše Stojanovića od početka meča.

Navijači zadovoljni

Navijači zadovoljni | Foto: Aleksandar Dimitrijević

U jeku početne inicijative, u 12. minutu, centaršut Kasalice sa desne strane na drugu stativu Pečnik je sjajno iskoristio, zahvatio je loptu i pogodio gornji levi ugao Džejmsovog gola. Lep gol, koji je zapalio stadion u tim trenucima.
Zvezda je, potom stala. Imala je par pokušaja preko Daude, Ninkovića i Mladenovića, ali je veteran Dejvid Džejms sačuvao mrežu. Na drugoj strani, simpatični Islanđani, koji ne znaju mnogo fudbala, ali muški trče, imali su dve dobre prilike i mogli su da zakuvaju utakmicu. Prvo je mladi Lazić izbacio loptu sa gol linije posle prodora Porvardarsona u 27. minutu, dok je Boban Bajković propisno iznervirao domaće navijače trapavom intervencijom posle šuta Džefsa u poslednjem minutu prvog dela.
Nastavak je doneo Zvezdinu inicijativu i po malo dosadan duel, bez puno prilika, ali i lep gol Nikole Mijailovića u 75. minutu. Inače, ovaj momak je odigrao sjajan meč na poziciji levog beka i pokazao da se radi o velikom pojačanju.
Sve u svemu, Zvezda može da bude zadovoljna startom u Ligi Evrope, ali je jasno da trener Stojanović ima još mnogo da radi sa pulenima kako bi ovaj tim ličio na ozbiljnu ekipu.

Od preostalih srpskih klubova, Vojvodina je s igračem manje savladala Honved sa 2:0 (1:0), dok je Jagodina na svom terenu poražena od Rubina iz Kazanja 2:3 (0:2).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP