Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DUŠAN TADIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE LEGENDI:

Biću prava desetka!

Autor: D. Ostojić | 04.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Poraz od Portugala (1:2) ubio je gotovo svaku nadu da će se Srbija naći na završnom turniru Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine, a dodatno rasplamsao nervozu ljubitelja fudbala u našoj zemlji.

„Svestan sam da  se od mene očekuje  više, ali ne mogu da  budem lider bez  podrške tima. Borićemo se do kraja za EP”

„Svestan sam da se od mene očekuje više, ali ne mogu da budem lider bez podrške tima. Borićemo se do kraja za EP” | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Navijači, ali i legende srpskog i jugoslovenskog fudbala, složne su da od Dejana Stankovića nemamo lidera na terenu, a kreativnu i lucidnu desetku možda još od Dragana Stojkovića Piksija i Dejana Genija Savićevića. Sada taj broj na leđima nosi Dušan Tadić, koji u razgovoru za „Alo!“ priznaje da ne igra na očekivanom nivou, ali obećava bolje dane!


- Znamo svi šta znači desetka na leđima, pogotovo u srpskom fudbalu. Znam i ko je sve u reprezentaciji nosio taj broj. Sa druge strane, svestan sam da ne pružam igre kakve se od mene očekuju i da su kritike na mestu, ali ne umem da objasnim zašto je tako. Iskreno verujem da ćemo svi zajedno da se dignemo iz pepela i da ćemo imati pravu desetku u skorije vreme. Međutim, ne možemo da imamo lidera bez podrške celog tima... Obećavam da ću ubuduće dati sve od sebe i opravdati broj koji nosim u dresu sa nacionalnim grbom - počinje vezista Sautemptona razgovor za „Alo!“.
Uprkos svemu, Tadić se nada da će se sa saigračima radovati na kraju kvalifikacija.

- Nismo igrali toliko loše protiv Portugala, ali smo u odbrani pravili greške koje ne smeju da se događaju reprezentaciji kakva je naša. Vremena više nema. Ostali smo u domenu teorije da možemo da se kvalifikujemo na EVRO. Pola puta smo neuspešno završili, nadam se da ćemo u finišu uspeti da ispunimo cilj.
Ankete pokazuju da su navijači odavno izgubili poverenje u „orlove“. Igrači, čini se, još veruju sami sebi...

- U svoje ime garantujem, a verujem da i moji saigrači u glavama imaju samo odlazak u Francusku. Ne mogu ni da zamislim da nas ponovo nema na velikom takmičenju. Imamo kvalitet, problem je u nečemu drugom. Možda u glavama, ne znam... Nadam se da ćemo zajedno sa selektorom da prebrodimo krizu i uđemo na pobednički kolosek. Ne ljutimo se na navijače, imaju pravo za sve što govore. Loši rezultati u poslednje vreme su razlog za to. Nadam se da ćemo im uskoro vratiti veru u fudbalsku reprezentaciju - zaključuje naš sagovornik.

Srbija je bolja od Zelenortskih Ostrva

Interesantno je da je samo tri dana nakon što je pobedio Srbiju, Portugal izgubio od Zelenortskih Ostrva (2:0)!? Nameće se zaključak da je i ta ispodprosečna fudbalska nacija bolja od nas. Ipak, Tadić ima objašnjenje za taj fenomen...
- Nije isti Portugal igrao protiv njih i protiv nas. Zelenortskim Ostrvima na megdan su izašli Portugalci koji igraju u tamošnjim nižim ligama, igrači koji su po kvalitetu daleko ispod Ronalda i ekipe! Smešne su priče da su Zelenortska Ostrva bolja od nas - kaže on.

Poslednji komentari
  • ja Vreme: 04.04.2015 08:33h

    niko kao PIKSI

  • zarko radivojevic Vreme: 04.04.2015 14:52h

    dusane ne obaziri se na "njihove pametne" komentare.nas fudbal je davno poceo da tone i nije uredu da se kola slome na vama.ti nastavi kao sto si poceo i imaces bolje rezultate nego nas fudbal.backa topola je ponosna tvojim ljudskim i sportskim kvalitetima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP