Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRETEN NIKOLIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA CRNO-BELIH:

Biću stečajni upravnik Partizana!

Autor: U. Danilović | 12.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Konferencija za medije na kojoj je Albert Nađ trebalo da iznese program za kandidaturu predsednika u FK Partizan, neočekivano je dobila veliki obrt! Bivši as crno-belih oformio je grupu „Albert Nađ“, u kojoj će glavni kandidat za fotelju biti Sreten Nikolić, suvlasnik farmaceutskog preduzeća „Inpharm“.

„Klub je već godinama  na kolenima i moli za  pomoć. Duguje 13,7  miliona evra, jedini  spas je privatizacija“

„Klub je već godinama na kolenima i moli za pomoć. Duguje 13,7 miliona evra, jedini spas je privatizacija“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Ovo nije kanditatura za predsednika, ovo je kandidatura za stečajnog upravnika, u klubu koji je već godinama na kolenima i moli za pomoć. Partizan je u teškoj situaciji, prema našim podacima klub duguje 13,7 miliona evra, i bio bih zadovoljan da je samo toliko.

Ruše Đurića: Nađ,  Nikolić i Simunović

Ruše Đurića: Nađ, Nikolić i Simunović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Duguju se pare zaposlenima u klubu, igračima, koji pred duel sa Borcem nisu imali za hranu. Još nemamo informaciju kada bi mogla skupština da se održi, krajnji rok je 21. decembar i mi smo spremni - izjavio je Sreten Nikolić.
Čovek koji je mnogo puta učestvovao na izborima, sigurno da veoma dobro zna šta očekuje njihovu grupu...

Čeka naslednika: Dragan Đurić

Čeka naslednika: Dragan Đurić | Foto: Marko Metlaš


- Bio sam uz Savu Miloševića kada se kandidovao. Znate svi šta se desilo, veoma sam upućen u te izbore. Dvadeset ljudi mi je sms porukom potvrdilo da će nas podržati, međutim, dobili smo samo jedan glas. Iz tog razloga predložićemo da glasanje bude tajno, kako bi svako mogao da čiste savesti dodeli svoj glas. Danas predsednik Partizana može biti svako ko dođe i da dva miliona evra, a kada se potroše te pare, šta se onda dešava? Ne želim da bude tako...

Očigledno je da Partizan i pored osvajanja titula ima finansijske probleme. Jedini spas leži u privatizaciji, ni gospodin Nikolić ne misli drugačije.

- Ukoliko dobijemo podršku, stavićemo klub na zdrave noge i sačekati privatizaciju kluba. Uz nas će biti dva investiciona fonda koja će će sigurno biti zainteresovana da kupe klub. Što se tiče ostalih kandidata, ne želim previše da komentarišem, moje mišljenje je da Partizan zaslužuje bolje od njih - zaključio je Nikolić.

Nikolić: Lažu da sam finansirao Zvezdu, to su obične gluposti!


Sreten Nikolić, kandidat za predsednika FK Partizan, demantovao je juče da je devedesetih godina bio jedan od finansijera Crvene zvezde.
- To je neistina! Ceo život navijam za crno-bele, i aktivno učestvujem u klubu od 1986. godine, tako da bi bilo glupo da komentarišem bilo šta - jasan je Nikolić.
Sreten Nikolić je, inače, rođen 23. januara 1952. godine u Babušnici. Trenutno je suvlasnik preduzeća „Inpharm“, a od 1991. do 1997. godine bio je generalni direktor firme „Centrocoop“, koja je na kratko bila sponzor Crvene zvezde.

Andrija Živković

Andrija Živković | Foto: Marko Metlaš

Živković u Apolonu!?
Andrija Živković je novi fudbaler kiparskog Apolona! Ova informacija se pojavila juče, uz obrazloženje da je mladi reprezentativac Srbije prodat investicionom fondu Pinija Zahavija za dva i po miliona evra, a da će Partizanu od sledećeg transfera (investicioni fond - Apolon) pripasti 25 procenata. Podsećanja radi, tako je i Nikola Aksentijević 2012. prešao iz Partizana u holandski Vitese, a svi su bili zbunjeni kada su crno-beli digli kredit uz zalog za njegov transfer u Apolon iz Limasola, gde nije odigrao nijedan meč.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP