Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VEČERAS (21.05): PARTIZAN - BEŠIKTAŠ

Bilić: na pobedu! Nikolić: navijači, dajte nam podršku

Autor: M. Rangelov | 23.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Može li Partizan sjajnu formu iz domaćeg prvenstva da prenese i na evroscenu? U Humsku (večeras 21.05) stiže Bešiktaš. Beogradski i turski crno-beli odmeriće snage u okviru 3. kola Lige Evrope, a pred Drinčićem, Lazovićem i drugovima je duel sa Denbom Bom i ostalim sjajnim vedetama ekipe koju sa klupe predvodi Slaven Bilić.

Slaven Bilić po dolasku u Beograd

Slaven Bilić po dolasku u Beograd | Foto: Marko Metlaš

- U Beograd stiže još jedan atraktivan rival. Bešiktaš poseduje kvalitet za Ligu šampiona, sa njima se mučio i Arsenal. Mi na našem stadionu uvek idemo na pobedu. Igraćemo predano, maksimalno, spremni na žrtvu, na gornjoj granici mogućnosti! Hoćemo dobru utakmicu! Na blagajnama je ostalo još 10.000 karata, nadam se da će i pored lošeg vremena naši navijači ispuniti stadion. Ovi momci prave vanredno dobre rezultate, zaslužili su to. Nema predaje ni protiv Bešiktaša. Za razliku od Totenhema igraće u najjačem sastavu - ističe Marko Nikolić.
Šef struke vicešampiona Srbije se potom osvrnuo na povredu Miroslava Vulićevića.


- Veliki hendikep. Vulićević je donosio energiju po desnoj strani, prethodnih deset meseci je bio jedan od najstandardnijih. Igrača koji će ga zameniti očekuje težak zadatak. Nije ovo prva teška situacija od početka sezona, imali smo mnogo problema, tako da nam ništa nije strano - jasan je Nikolić.
Slaven Bilić je prva zvezda Bešiktaša. Kad je prošao pasošku kontrolu na Aerodromu “Nikola Tesla” usledio je pravi “stampedo” turskih novinara i fotoreportera.

Marko  Nikolić

Marko Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Ovo nije unapred dobijena utakmica, moraćemo da se namučimo za tri boda. Partizan je protiv Totenhema pokazao da je dobra ekipa. Igramo protiv tima koji nema poraz u domaćem šampionatu, na veoma neugodnom terenu. Nadam se trijumfu mog tima - kratko je prokomentarisao Bilić.
Bešiktaš će na megdan crno-belima biti oslabljen za povređene Hosea Sosu, Mustafu Pektemeka i Serdara Kurtuluša.

Sa druge strane, pored već pomenutuog Vulićevića, Nikolić neće moći da računa ni na od ranije odsutne Brašanca i Ostojića. Posle suspenzije u tim se vraća Škuletić.

Živković: Drina je majstor prekida


Protiv Bešiktaša Partizan, naravno, neće menjati izvođača prekida. Nikola Drinčić je neprikosnoven, a mladi Andrija Živković ističe da je sve stvar dogovora.
- Mogu i ja “levicom” dobro da šutnem, ali ne ljutim se , Drinčić je majstor prekida. Ako se ukaže prilika, nema problema da i ja šutnem, sve je to stvar dogovora, bitno je da neko pogodi mrežu. Obećavam “grobarima” da ćemo se boriti do poslednjeg daha - ističe Živković.

Tabela grupe C:
1. Asteras 4
2. Bešiktaš 2
3. Totenhem 2
4.Partizan 1
Parovi trećeg kola:
Partizan - Bešiktaš (danas 21.05)
Asteras - Totenhem (danas 21.05)

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP