Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRNI HUMOR NEMANJE KOJIĆA PRED DANAŠNJI DUEL SA ŠIRAKOM

Bilo bi zanimljivo da smo izginuli!

Autor: M. Grujić | 17.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Partizanov put ka Ligi šampiona započeo je čarter letom u Jermeniju koji je trajao više od devet sati, a nakon napornog putovanja, fudbalerima srpskog šampiona predstoji i meč sa Širakom u kojem je imperativ pobeda.

Ne boji se  letenja, jermenskih fudbalera...:  Nemanja Kojić

Ne boji se letenja, jermenskih fudbalera...: Nemanja Kojić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Meč drugog kola kvalifikacija na programu je danas od 15 časova, a pred polazak u Đumri pozvali smo Nemanju Kojića, koji je u svom stilu izneo očekivanja pred početak nove sezone. Napadač Partizana dokazao je da je vrlo bitan za pozitivnu atmosferu u svlačionici, a da mu je humor jača strana, uz postizanje golova, potvrdio je i u razgovoru za „Alo“.


- Volim da se šalim, i na sopstveni račun i na tuđ, volim pozitivnu energiju. Kod mene sve to dolazi spontano, tako sam i ubedio Luku i Jojića da pristanu da se ošišaju ako uđemo u Ligu šampiona - započinje razgovor Kojić.
Bivši kapiten Rada najavio je pred duel sa Širakom totalnu ofanzivu i maksimalnu posvećenost.

- Mi ćemo u utakmicu ući kao i u svaku na pripremama. Nećemo igrati dovoljno samo za prolaz jer svaki vid opuštanja može da dovede do neželjene situacije. Nikoga ne treba potcenjivati, jedino što je možda problem je to što moramo da putujemo dosta daleko. Nadam se samo da je teren dobar, ostalo nije bitno - poručuje centarfor crno-belih.
Na pripremama su izostali Kojićevi golovi, ali to ga ne brine.

- U neku ruku, ja sam i priželjkivao da ne postignem gol na pripremama. Možda to zvuči smešno, ali kada god sam blistao na pripremama, posle u prvenstvu nisam mogao se upišem u strelce. Kada je bilo obrnuto, bilo je bolje za mene i ekipu. Nadam se da će tako biti i sada, uzdam se u istoriju, pošto sam dugo u prvom timu, to mi je talija - tvrdi raspoloženi Kojić.
Kada je u pitanju let avionom, Partizanova devetka nikada ne strahuje, što je objasnio uz veliku dozu crnog humora.

- Šta da radimo, da je avion počeo da pada, pao bi. Bilo bi zanimljivo da smo izginuli (ha, ha)! Preživeli smo let, sada treba i da pobedimo. Ne bojim se ničega, pa ni letenja - poručio je za kraj Nemanja Kojić.

Rašović na slatkim mukama

Kada je u pitanju zdravstveni bilten crno-belih, trener Vuk Rašović nema nikakvih problema pred premijernu utakmicu, pošto su svi igrači zdravi, jedino zbog suspenzije iz prošle sezone neće moći da računa na Aleksandra Mitrovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP