Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN VEČERAS (20) PREKO LUDOGORECA CILJA ELITU

Bitka za dva miliona evra!

Autor: d. Ostojić | 30.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana večeras u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju Ludogorecu u bugarskom gradu Razgradu. Pored osvete za eliminaciju iz elite prošle godine, kao i rezultatskog značaja ovog dvomeča, crno-beli bi motiv mogli da pronađu i u ogromnoj svoti koju dobija svaki tim za plasman u plej-of kvalifikacija - 2.100.000 evra!

partizan večeras (20) preko Ludogoreca cilja elitu

Partizan večeras (20) preko Ludogoreca cilja elitu | Foto: Marko Metlaš

Srpski vicešampion je već do sada uzeo pola miliona (575.000 evra) za učešće u kvalifikacijama i pobedu u dvomeču sa HB Toršavnom sa Farskih Ostrva, ali je očigledno da lov na pravu lovu tek predstoji. Poređenja radi, ukoliko dođu do grupne faze elitnog takmičenja, crno-beli će inkasirati 8.600.000 evra!


Ako se prođe dalje, rivali mogu biti: Dinamo, Seltik, Steaua...


Ukoliko uspeju da eliminišu Ludogorec, fudbaleri Partizana bi za rivala u narednoj rundi imali neku od ekipa koje igraju u 3. kolu. Crno-beli sigurno neće biti nosioci u plej-ofu, tako da bi, ukoliko favoriti opravdaju očekivanja, koplja mogli da ukrste sa Salcburgom, Steauom, Dinamom iz Zagreba...

Iako ove brojke lepo zvuče, nije nimalo lako zaraditi ih. Svesni su toga i fudbaleri crno-belih, jer je Ludogorec veoma jaka ekipa. Ipak, ukoliko uspeju da zatresu mrežu Bugara na njihovom terenu bar jednom, igrači crno-belih će biti mnogo bliže plej-ofu, a za taj posao je zadužen Petar Škuletić, gorostasni napadač Partizana.

- Dobro sam analizirao odbranu Ludogoreca, to je ista četvorka koja je igrala i prošle godine protiv Partizana. Potrudiću se da im napravim probleme i dam gol. U Razgrad smo došli da igramo svoju igru i ostvarimo dobar rezultat pred revanš u Humskoj i nadam se da ćemo da uspemo u toj nameri - izjavio je Škuletić.

Inače, ekspedicija Partizana juče je doputovala u Razgrad sa kašnjenjem od sat i 20 minuta. Nakon peripetija i pomeranja leta za Farska Ostrva, crno-beli su i juče dosta vremena proveli na Aerodromu „Nikola Tesla“, a razlog je bio kašnjenje posade aviona koja ih je čarter letom prevezla u Bugarsku.
Meč sa stadiona „Ludogorec arena“ prenosiće RTS.

Bugari favoriti!


Kladionice su izbacile kvote za večerašnji meč, a one kažu da su Bugari izraziti favoriti za trijumf. Kvota na Ludogorec je 1.85, na nerešen ishod 3.30, dok bi trijumf Partizana predtsvaljao pravo iznenađenje za kladioničare - 4.20.

Stojčo Stoev,  trener  Ludogoreca

Stojčo Stoev, trener Ludogoreca | Foto: Profimedia

Stoev: Želim da i Partizan bude bogat!

Trener Ludogoreca Stojčo Stoev iskoristio je jučerašnju konferenciju za medije da odgovori kolegi Marku Nikoliću iz Partizana, koji je pred put svoje ekipe u Razgrad izjavio da je bugarski šampion imućan i da se uglavnom oslanja na novac u svom poslovanju.
- Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da smo mi bogat klub. Ne znam zašto obraćaju pažnju na nas, ali želim im da i oni postanu bogati. Novac ne pomaže uvek. Prošle sezone smo igrali protiv Lacija, koji je bio bogatiji od nas, pa smo ipak prošli u osminu finala Lige Evrope - rekao je Stoev za bugarski „Sportal“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP