Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ĆIRO U SVOM STILU

Blažević: Hrvati će dobiti Srbiju 4:0!

Autor: M. Grujić | 08.03.2013 - 16:55:00h | Komentara: 6

Legendarni selektor Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević smatra da će “vatreni” deklasirati Srbiju u predstojećem duelu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo!

S njim nema zezanja: Ćiro Blažević

S njim nema zezanja: Ćiro Blažević

- Hrvatska će dobiti sa 4:0. Ako su Hrvati bez pušaka zgazili petu vojnu silu, što je Jugoslavija bila, ako su svet osvojili fudbalskim talentom i kockastim dresovima, komforno će pobediti i Srbiju - smatra Blažević.
Ćiro je sa klupe predvodio Hrvatsku 1999. godine protiv Srbije, kada je meč završen rezultatom 2:2, međutim, on smatra da se istorija neće ponoviti.
- Taj rezultat od 2:2 iz 1999. sada se ne može ponoviti. Kompozicija hrvatske ekipe ima nešto više. Hrvatska reprezentacija je danas kvalitetnija od one koju sam ja vodio protiv Jugoslavije. Pogledajte samo cenu hrvatskih igrača. Modrić u Real Madridu, Mandžukić u Bajernu, Srna je kapiten Šahtjora, Lovren u Lionu. Srbi nemaju nikakve šanse - rekao je Blažević u intervjuu za “Jutarnji list” i poručio Igoru Štimcu da obavezno startuje meč sa dva napadača.
Blažević je poručio Siniši Mihajloviću da se ne koncentriše samo na Darija Srnu, za kojeg je srpski selektor rekao da je najopasniji hrvatski igrač.
- Ako tako misli, ‘pop***o’ je. Srna je značajan, njegovi proboji i slobodni udarci su važni, ali, imamo mi ‘je****h’ igrača. Mandžukić je najveća svetska enigma, niko ne može rešiti to kretanje, ni on ne zna kuda će ići. Presudiće Modrić. Ako će igrati kao protiv Mančestera, Srbi nam ne mogu ništa. Pet puta će Mandžukića gurnuti u šansu. Sviđa mi se i Perišić, šteta što se povredio i ne igra. Sada ćemo videti koliko je Štimac talentovan. Dobar je, ali još nije Ćiro - rekao je Blažević.
Poslednji komentari
  • Srb-in Vreme: 08.03.2013 17:45h

    Kakve puske kakve ratove ovaj spominje , da im nije bio NATO morali bi u Austiju da beze , ali utakmica se igra 90min , nemojte previse da se radujete pre vremena da ne bude Kec-man rezija i na maksimiru a i na celoj teritoriji REPUBLIKE SRPSKE KRAJINE. Pravda je spora ali dodje pre ili kasnije . SRBIJA

  • Drago Vreme: 08.03.2013 20:56h

    Ja vam mogu reći da je srpski "INAT" čudo neviđeno, smem se kladim da su se naše ORLUŠINE zaklele da će ih dobiti taman im obe noge izlomili tamo na terenu i kući se vratili na rukama al dobiće Hrvate!

  • mijo Vreme: 09.03.2013 06:38h

    sjedi ciro na vr slame .rka ..rac plasi vrane,aj cio sjedi s mirom

  • Skomi Vreme: 09.03.2013 12:57h

    Neka ih neka se kur** i ponose svojim generalima i time sto su se hrabro borili topovima i raketnim bacacima protiv nenaoruzanih civila.Srbija se suprotstavljala imperijama i pobedjivala.Sto se toga tice ja nemam nikakav kompleks manje vrednosti.Naprotiv.A sto se tice komentara izvesnog Marka.Pa Srbija nije oskudevala ni sa ovakvim ljudima kakav je doticni Marko i to je tacno.U jednom je Blazevic u pravu.Hrvati su u fudbalu jaci i bojim se da ce biti kako je on rekao.Sve drugo bice podvig.Ali setimo se nedavnog meca sa Slovenijom gde smo mi bili na papiru jaci pa smo dobili po "po nosu.Nadajmo se da ce ovoga puta hrvati proci kao mi onda.

  • ljilja djeric berlin-sabac Vreme: 09.03.2013 15:48h

    CIRO pricas gluposti,ja mislim da sa tvojom glavom nesto nije uredu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP