Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRVI KIKS CRVENO-BELIH

Bledoj Zvezdi samo bod u Gornjem Milanovcu!

Autor: M.R. | 26.07.2015 - 21:00:00h | Komentara: 3

Metalac odoleo favorizovanom rivalu - 0:0.

Od njega se  očekuju golovi:  Džošua Parker

Ovoga puta nije slavio: Džošua Parker

Posle šestice na Vračaru, nula u Gornjem Milanovcu! Fudbaleri Crvene zvezde kiksnuli su u drugom kolu domaćeg šampionata u meču sa ekipom Metalca - 0:0.

Pucali su izabranici Grofa Božovića danas iz praznih pušaka, pa je slađi bod ostao u Gornjem Milanovcu. Sapleli su se Kovačević i drugovi već na prvoj ozbiljnoj prepreci.

Metalac  je dosta hrabro ušao u za njih istorijski meč (prvi put u svom gradu ugostili Crvenu zvezdu). Domaći su već u 10. minutu ozbiljno pripretili, ali je prečka spasila Kahrimana. Tukao je Mladenović tako jako da se konstrukcija gola Božovićevog tima još uvek trese.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca je diktirala tempo, dok su crveno-beli prvi put pripretili tek u 29. minutu preko mladog Ristića. Zvezda se od tog trenutka oslobodila pritiska, pretila u nekoliko navrata, ali to je bilo sve. Prvih 45 minuta završeno je bez golova.

Trener gostiju Božović nije bio zadovoljan izdanjem svog tima pa je odmah na startu nastavka umesto Cvetkovića, na teren poslao Petkovića, dok je Gavrića zamenio Vered. Promene jesu urodile plodom, crveno-beli su bili znatno agilniji.  Zvezdin pritisak bio je sve jači. I pored toga u prvih 15. minuta nije bilo većih uzbuđenja.  Jedino je  pokušaj Ibanjeza iz "slobodnjaka" bio vredan pomena. Već u 62. minutu  Grof Božović je posegao za svojim poslednjim adutom. Na teren je poslao Luku Jovića umesto Mihaila Ristića.

Ipak, Metalac je stigao do prve velike prilike u drugom delu. Sevnula je kontra gostiju u 68. minut, odlično dodavanje  Nikodijevića, lošim udarcem upropastio je Ivanović.

Najbolju šansu u drugom poluvremenu za crveno-bele potpustio je Luka Jović u 82. minutu. Rezervista je solidno šutirao ali je njegov pokušaj zaustavio golman Metalca Belić.

Zvezda do kraja nije ozbiljnije pretila. Poslednji sudijski zvižduk bio je znak za veliko slavlje Metalca, ali i glavobolju Miodraga Božovića i pristalica Zvezde.

"Delije" u Gornjem Milanovcu | Foto: printscreen

Gosti su i danas u Gornjem Milanovcu imali veliku podršku navijača. "Delije" su tražile "kalčopoli" u srpskom fudbalu ali i poslale jednu lepu poruku:

"Mladići borovi, devojke jele, neka se bore pošteno za crveno-bele"!

Poslednji komentari
  • Miki Vreme: 26.07.2015 21:35h

    Sada je jasno da je mec OFK cz bio namesten.I tacka .

  • TOLE Vreme: 27.07.2015 08:11h

    6-10 komada partizanovom Metalcu, reče Ibanjez....pa ovi dečki nisu OFK Beograd. Pozdrav za Ibanjeza, Terzu i veselu družinu.

  • Blade Vreme: 28.07.2015 17:24h

    Moze,naravno...Ali samo u slucaju da se igraci Steaue ponasaju kao turisti iz G.Milanovca u Bg-u ili da imaju sudiju kojice im opet dosuditi penal kao protivJagodine...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP