Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRECRTANI DANILO PANTIĆ ZA ALO!:

Bodrim moje „orliće“ kraj TV-a, želim im zlato!

Autor: P. M. | 16.06.2015 - 16:00:00h | Komentara: 0

Danilo Pantić, supertalentovani bivši fudbaler Partizana, umesto da piše istoriju sa „orlićima“ na Mondijalitu, na drugom kraju sveta na Novom Zelandu, pobede drugara prati kraj TV-a. Podsetimo, FS Srbije je precrtao Pantića u februaru ove godine, nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa Partizanom, uz obrazloženje da ko ne igra za klub, ne može da igra ni za nacionalni tim.

Danilo Pantić

Danilo Pantić | Foto: Marko Metlaš

I muški je to ovaj 17-godišnjak podneo, nikog nije krivio, samo se povinovao odluci, a u razgovoru za „Alo!“ je priznao da mu je teško palo što su mu uskratili pravo da sa svojim vršnjacima čini čuda. Ipak, Danilo ne krije da je presrećan zbog činjenice da je naša omladinska reprezentacija dogurala do polufinala i da ima šansu da ponovi uspeh “zlatnih Čileanaca” iz 1987. godine.


- Teško mi je što nisam sa mojim drugarima, ali tu su u pitanju neke stvari koje nemaju veze sa mnom. Meni je drago da oni ređaju pobede i da razbijaju na Mondijalitu. Pratim svaku utakmicu, nerviram se, pa na kraju slavim kao i cela nacija. Bio bih najsrećniji da osvoje Svetsko prvenstvo - iskren je Danilo.
Pantić, koji će karijeru nastaviti u Čelsiju nakon što mu je istekao ugovor sa Partizanom, veruje da Srbija može još jednom da baci na kolena veliki Mali (sreda 9.30) i domogne se toliko željenog finala.

- Mali igra odličan fudbal, gledao sam ih nekoliko puta, ali nemaju srce kao naši. Mi smo takav narod, kada je muka i kad je teško, svi se skupimo i kao jedan smo. Srcem dobijaju svaki meč, veliki trud iz dana u dan pretvaraju u rezultat. Sa svima sam u stalnom kontaktu, to su sve dobri momci, kao i ljudi iz stručnog štaba koji zaslužuju da se okite zlatom. Što se mene tiče, ja sam “prelomio” u glavi, ponašam se kao da sam povređen, tako mi je lakše da se izborim s činjenicom da nisam otišao na Svetsko prvenstvo. Ja ću se uvek odazivati rado na pozive iz Saveza, nadam se da ću imati priliku sa seniorima da zaigram na Mondijalu - završio je razgovor Danilo Pantić.

Krajnici i koleno jači od Mihajla i Luke


Za razliku od Danila Pantića, kojeg su precrtali čelnici Saveza, Mihajlo Ristić i Luka Jović su preskočili Mondijalito zbog povreda. Dosta se prašine diglo oko Ristićeve odluke da baš za vreme Svetskog prvenstvo operiše krajnike, te da je hirurški zahvat mogao još neko vreme da pričeka. Kod Jovića je povreda kolena ipak bila jača od mogućnosti i želje da pomogne drugarima. Nema dileme da obojici teško pada kada vide kako „orlići“ blistaju na Novom Zelandu i da su zajedno sa njima mogli da pišu istoriju srpskog fudbala...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP