Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SVE JE MOGUĆE

Bogdanov s lica mesta ispratio 144. večiti derbi (VIDEO)

Autor: E. A. | 20.05.2013 - 11:49:00h | Komentara: 0

Okršaju Partizana i Crvene zvezde u Humskoj, prisustvovao je i Ivan Bogdanov, koji je pre mesec dana izašao iz zatvora gde je služio kaznu zbog huliganstva.

Da je Srbija zemlja u kojoj je sve moguće, i ništa nije nemoguće, najbolje potvrđuje primer Ivana Bogdanova. On je bez problema prisustvovao 144. večitom derbiju, iako iza sebe ima priličan broj prekršaja. 

Osim toga što je uhapšen u Đenovi zbog nereda koje je pravio uoči meča Italija - Srbija, Bogdanov je 13. juna 2006. godine učestvovao i u tuči pred košarkaški derbi Partizan - Crvena zvezda.

Ivan Bogdanov Foto: A. Dimitrijević

Ivan Bogdanov Foto: A. Dimitrijević

Greh srpskog pravosuđa dr Dejan Šuput, stručnjak za sportsko pravo vidi u tome što se na tribinama Partizanovog stadiona pojavio i Bogdanov, koji je pre mesec dana izašao iz zatvora pošto mu je Apelacioni sud ublažio zatvorsku kaznu za mesec dana zbog napada na policiju i učešće u masovnoj tuči pred košarkaški meč Partizan - Crvena zvezda 13. juna 2006. godine.

- Postoje mehanizmi koji omogućavaju da Bogdanov ne bude na stadionu, ali ih pravosudni organi nisu iskoristili - smatra Šuput, a prenosi "Blic".

Huligan je na optuženičku klupu priveden iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kom se nalazi od 24. maja 2011. godine, kada je proteran iz Italije zbog izazivanja nereda na utakmici u Đenovi.

Tokom prvog suđenja Bogdanov je negirao krivicu i izjavio da se uopšte ne seća događaja sa utakmice, pošto mu je neko s leđa zadao više udaraca u glavu.

Uostalom, pogledajte kako se Bogdanov ponašao na 144. večitom derbiju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP