Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILIVOJ MIRKOV VERUJE DA JE TIRANA IMALA POMOĆ I IZ SRBIJE

Bogdanova plaća albanska mafija?!

Autor: Ekipa Alo! | 18.10.2014 - 07:33:00h | Komentara: 8

Milivoj Mirkov, komesar za bezbednost FSS-a, otkrio je da je delegat prekinutog meča Srbija - Albanija u Humskoj, Holanđanin Hari Bin, u zapisnik nakon utakmice uneo zapažanje da se Ivan Bogdanov, vinovnik prekida kvalifikacione utakmice u Đenovi iz oktobra 2010. godine, našao na terenu tokom incidenata sa fudbalerima gostiju.

Delegat zabeležio  njegov upad na teren: Ivan Bogdanov

Delegat zabeležio njegov upad na teren: Ivan Bogdanov | Foto: Marko Metlaš

- Delegat je u izveštaju napisao da taj čovek, neću da mu spomenem ime, jer ne zaslužuje da ga reklamiram, nikako nije smeo tu da se nađe, posebno ne posle Đenove u kojoj je izazvao prekid. A pojavio se. Ne bih čak isključio ni mogućnost da je tog čoveka albanska mafija potplatila da uđe na teren i nanese nam štetu - istakao je Mirkov gostujući na SOS kanalu.

Igor Mikić

Igor Mikić

Mikića je neko propustio!

O postupku Igora Mikića koji je tokom direktnog TV prenosa vređao premijera Srbije, bezbednjak FSS-a kaže:
- U taj deo stadiona može se ući samo sa validnom akreditacijom RTS-a, a do njega vode stepenice iz lože sa zapadne strane stadiona. Taj prolaz kontrolišu tri redara i policajci, a ako taj čovek nije hteo da posluša redare, policajci su trebali da ga zaustave. Kako smo ga videli na televiziji, jasno je da ga je neko propustio tu - poručuje Mirkov.

- To što su ti pojedinci došli da se svete FSS-u direktno je u službi Albanaca i pomaže im u njihovim namerama. Ako je neko došao na utakmicu samo da nama napakosti, onda je to bolestan um, a ja ne želim da verujem da je potplaćen od strane albanskih mafijaša. Problem sa tim čovekom je što nije adekvatno uklonjen i to je pitanje za sudske organe ove države - podvukao je Mirkov.

Bezbednjak našeg Saveza otkriva i da su se desili brojni propusti u organizaciji, ali da je FSS preuzeo sve što je u njiovoj nadležnosti i što je propisala UEFA.

- Nije redar tukao albanske igrače to vam čvrsto tvrdim. Ono nije bio naš redar, a kako je dospeo na teren, to je pitanje za državne organe. Svaki naš redar je imao sliku na akreditaciji, a u momentu tuče jasno je da se radi o nekom drugom licu - tvrdi Mirkov.

Na kraju, komesar za bezbednost otkriva i čime se služi sve albanska strana.
- Predsednik njihovog Saveza je uneo kamen u džepu, koji je potom pokazao delegatu i rekao da je njime pogođen. To nije istina. Jesu bili igrači Albanije na udaru puiblike, gađani upaljačima, sitnim novcem, ali kamenjem sigurno niko nije pogođen - poentira Milivoj Mirkov.

Milivoj Mirkov

Milivoj Mirkov

Ako nam država ne pomogne, reprezentacija ide van Srbije!


Milivoj Mirkov je apelovao na učesnike današnjeg 147. večitog derbija da ne pale albanske zastave, ne izazivaju incidente, jer bi UEFA mogla dodatno da nas kazni.
- Mora država da preuzme veću odgovornost, da se izbori sa nasiljem u sportu. Ne možemo mi to sami. Ako ne dobijemo adekvatnu podršku države, razmišljamo da mečeve reprezentacije igramo bez publike ili u inostranstvu - otkriva Mirkov.

Poslednji komentari
  • MIlos Vreme: 18.10.2014 08:16h

    Onaj nije vredjao premijera, nego Vucica. Nije rekao premijeru...

  • andrija Vreme: 18.10.2014 08:45h

    najbolje da ga placa albanska mafija.covek ima istetovirano 1389 na ruci.pa samo je bogdanov imao tu harizmu da mu se strazari sklone.sta je trebalo,da aplaudira albancima.

  • iskreni navijac Vreme: 18.10.2014 11:44h

    Ja sam to odmah pomislila! Ovo je evidentno propust nase sluzbe bezbednosti uz ucesce placenika iz Srbije da omoguzci realizaciju nereda.Pod hitno utvrditi odgovornost sluzbi bezbednosti! A ovog izgrednika definitivno odstraniti iz nasih zivota.

  • TERESSA Vreme: 18.10.2014 12:04h

    Ne bi me nimalo iznenadilo, osim toga svi ti koji su sa IC presli na iv, ev ov sve su to ista....nisu za dzabe menjali prezime, jer su jos onda imali kukolja u familijama....cast rodjenim...

  • Abai Vreme: 18.10.2014 12:59h

    IVAN Bogdanov, najbolji srpski navijac radi za albansku mafiju!! Paranoidni komesar. Nemate psikiatre tamo dole? Kako je mafia Ivana na stadion proveo? Dronom? I ova drona ko je letila, nije bile albanska, to treba BIA-u da se pita.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP