Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IZNERVIRAN

Bogićević (trener Donjeg Srema): Sudije nam uzele pobedu!

Autor: Dražen Ostojić | 27.10.2012 - 22:25:00h | Komentara: 0

Bogić Bogićević, trener Donjeg Srema, bio je vidno iznerviran posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde (2:1). Bogićevića je posebno razbesneo crveni karton dodeljen njegovom igraču Lazaru Čordašiću u 22. minutu.

Bogić Bogićević

Ljut na arbitre: Bogić Bogićević

- I pre gola imali smo šansu da povedemo i sve do isključenja Čordašića smo realno bili bolji tim na terenu. Siguran sam da bismo pobedili da nismo ostali sa igračem manje, jer Zvezda ničim nije pokazala da je bolja od nas. Ali, ovako je to u fudbalu kod nas. Dokle će to tako, ne znam, ali sigurno da nije dobro - izjavio je Bogićević odmah posle meča, da bi na kasnijoj konferenciji za medije ublažio stav:
- Utakmica bi bila mnogo zanimljivija da je ostalo 11 na 11, odnosno da nije bilo crvenog kartona, koji to baš i nije bio. Nažalost, u srpskom fudbalu postoji tendencija ka Zvezdi i Partizanu, pa drugim klubovima mnogo lakše sude kartone. Ipak, crveno-beli su dali dva prelepa gola i zasluženo pobedili. Sve pohvale za navijače Zvezde, napravili su sjajan ambijent. Jedino mi je žao što ovakve utakmice ne mogu da se igraju u Pećincima, jer naš stadion ne bi mogao da primi ovoliki broj ljudi.
Bogićevićev kolega iz protivničkog tabora, Aleksandar Janković, nije se obazirao na crveni karton, već je kratko izrazio zadovoljstvo zbog pobede u teškoj utakmici.
- Nismo još uspeli da prebrodimo loš ulazak u utakmicu, pa smo opet rano primili gol i morali da jurimo rezultat. Nedostajalo nam je malo strpljenja, ali je najbitnije da smo uspeli i da sada ulazimo u nešto mirniji period po pitanju kalendara, ne i protivnika. Izlazimo iz ritma sreda-nedelja i mnogo nam znači što ćemo imati vremena i za trening i za odmor. Može i bolje, ali ovo su tri baš osvojena boda. Čestitke Donjem Sremu, to je tim koji ima veliko srce. Čestitam i svojim igračima, jako je teško nositi ovaj poritisak u Zvezdi, koja je pet godina bez titule - naveo je Janković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP