Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STOJKOVIĆ I JUGOVIĆ O BLAMAŽI CRVENO-BELIH

Boli nas što se Zvezda raspada!

Autor: B. S. S. | 11.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Boli nas blamaža Zvezde protiv Kairata, poručuju u razgovoru za „Alo!“ legende kluba sa „Marakane“ Dragan Stojković Piksi i Vladimir Jugović! Tandem koji je obeležio najbolju epohu u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana sada je samo mogao da konstatuje da crveno-beli više nisu tim koji može da se takmiči u evrokupovima.

Jugović i Stojković

Jugović i Stojković

Nekada su pred ekipama koje su predvodili Piksi i Juga padali evropski velikani poput Milana i Bajerna, a današnjoj Zvezdi čas fudbala održao je prosečan kazahstanski tim, i to već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Stojković je istakao da ga je eliminacija protiv Kairata (4:1 u dvomeču) pogodila kao i sve ostale zvezdaše, ali da tim Miodraga Božovića očigledno ne ume bolje od prikazanog.


- Žao mi je zbog rane eliminacije Zvezde iz Evrope, a poraz od prosečnog tima iz Kazahstana, naravno, boli sve nas koji smo zvezdaši. Ipak, kada se sagleda sve u obe utakmice, mora da se prizna da je ovo u datom trenutku realnost ovog tima Crvene zvezde i da je očigledno da ekipa ne može bolje. Međutim, koliko vidim, iz kluba poručuju da Evropa nije ni bila cilj - izjavio je Stojković za „Alo!“.

Konstataciju da je u evrolicencu uloženo čak 12.000.000 evra i da je, prema tome, to očigledno bio prioritet kluba, peta Zvezdina zvezda nije želela da komentariše.

- Stvarno ne bih da govorim o tome.
Vladimira Jugovića poziv našeg novinara zatekao je na krstaranju u Španiji, a dvostruki osvajač Lige šampiona rekao je da žali zbog situacije u kojoj se našao viceprvak Srbije.

Fudbaleri Zvezde

Fudbaleri Zvezde | Foto: RAS


- Žao mi je zbog stanja u kojem se moj bivši klub nalazi, ali to je, jednostavno, realnost. Ako vam neko da četiri gola na dve utakmice, a vi date samo jedan, onda je taj tim evidentno bolji. Nadam se da će Zvezda zadržati trenera dve, tri godine, ostvariti kontinuitet i onda će možda postići neke rezultate - izjavio je Jugović.

On je savetovao generalnom direktoru kluba Zvezdanu Terziću da se više posveti ekipi, a manje pričama o potencijalnim transferima.
- Direktoru Terziću bih savetovao da se više posveti timu, a manje transferima. Mislim da je dosta energije potrošeno na priče o dolasku igrača, na primer Ibanjeza - istakao je Jugović.

Šeki: Ništa bez pametne uprave


Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda, istakao je da na „Marakani“ stvari moraju radikalno da se menjaju i da klub ne može da funkcioniše bez pametne uprave.
- Nešto mora da se menja, nema dileme. Znam da i u aktuelnoj upravi Zvezde ima pametnih ljudi, ali oni moraju da izađu u prvi plan. Bolje da su kupili jednog kvalitetnog igrača i gurali decu, a ne ovako, da im ovaj prosečan tim napravi 30 šansi na dve utakmice. Kairat ne bi mogao da dobije ni treći tim Zvezde u moje vreme - rekao je Šekularac.

Poslednji komentari
  • vaso Vreme: 11.07.2015 10:33h

    gledali ste godinama šta se događa i ćutali i sada se čudite

  • Sekula Vreme: 11.07.2015 14:36h

    Stojkovic bio na celu Zvezde i sta je ucinio,NISTA !!!.Jugovic sad setio posrnule Zvezde kluba u kojem je izgradio karijery.Pitao bi ga sta si radio posle Zvezde otisao si za parama a sad se kao brines za Zvezdu a tako isto i Stojkovic.Licemerstvo na kvadrat.

  • zvezdaš Vreme: 11.07.2015 15:12h

    Ne pravite se pametni, nego dođite u Zvezdu i vratite je tamo gde joj je i mesto u vrhu Evrope. Zvezda je svima vama mnogo dala, a šta ste vi Zvezdi dali, jedno veliko NIŠTA. Pozivam sve od Stojkovića, Jugovića, Savićevića, Mihajlovića.....do Vidića, Stankovića,Pantelića,pomozite Zvezdi i finansijski i u sportskom i organizacionom planu...ZVEZDA JE IZNAD SVIH NAS....

  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 12.07.2015 11:08h

    Pomogli bi oni Zvezdi finansijski kada bi smeli od svojih supruga,zene su te koje grme i oblace.

  • lola Vreme: 13.07.2015 00:31h

    pa raspad zvezde je i poceo sa piksijem !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP