Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ČEKA SE DRUGI PUTNIK U NIŽI RANG

Borčani na ivici ambisa!

Autor: M. Z. | 26.05.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Još samo 90 minuta borbe ostalo je na terenima Jelen Superlige. Šampion se zna, to je Partizan, koji u Humskoj od 19 časova večeras slavi 25. titulu, a negde u to doba neko će još da slavi, a neko će i da tuguje.

Adut BSK-a:  Mile Savković

Adut BSK-a: Mile Savković | Foto: M. Metlaš

Traži se, naime, uz Smederevo još jedan putnik u niži rang, a zanimljivo je da sva tri tima koja konkurišu za ispadanje iz elite gostuju danas - BSK iz Borče stiže na noge OFK Beogradu, Radnički iz Kragujevca ide Javoru, dok je Novi Pazar gost Hajduka iz Kule i svi mečevi počinju u 17 časova.


U najtežoj poziciji je BSK, jer mu ni pobeda danas ne garantuje opstanak, pošto ima najslabiji skor u trouglu sa Radničkim i Novim Pazarom. Kragujevčanima i Pazarcima, s druge strane, odgovara i remi na svojim mečevima, ali samo u slučaju da Borča izgubi na Karaburmi. U slučaju pobede Borčana nad “romantičarima”, a poraza Radničkog i Novog Pazara, u niži rang će Kragujevčani, zbog slabijeg međusobnog skora.
 

„Romantičari” (ne)će pustiti komšije!

Mnogi sumnjaju i skloni su tvrdnji da će OFK Beograd danas pustiti BSK iz Borče da slavi na Karaburmi kako bi taj klub ostao u eliti i sledeće sezone. Međutim, u svetlu najnovijih dešavanja na “Marakani” i činjenice da se Zvezda muči da dobije licencu za takmičenje u Evropi naredne sezone, pojavila se mogućnost da upravo mesto crveno-belih u Ligi Evrope zauzmu “romantičari”, ako budu petoplasirani na kraju sezone u JSL, ali i ispune uslove i dobiju licencu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP