Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENER ZVEZDE ZABRINUT ZA ZDRAVLJE SVOJIH IGRAČA

Božović: Da preživimo nedelju!

Autor: E. Selmani | 18.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Želim samo da moji igrači prežive pakao u nedelju na Karaburmi“, tim rečima je trener Crvene zvezde Miodrag Božović izneo očekivanja pred start Superlige i nedeljno (17, „Arena sport 3“) gostovanje OFK Beogradu. Međutim, strateg viceprvaka Srbije ne plaši se snage „romantičara“ već vrućine koja se očekuje na dan odigravanja utakmice.

Ne želi da izlaže  svoje fudbalere  opasnosti: Miodrag Božović

Ne želi da izlaže svoje fudbalere opasnosti: Miodrag Božović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Prema prognozama meteorologa, 19. jul biće najtopliji dan u godini, a očekuje se da najviša dnevna temperatura bude čak 39 stepeni Celzijusa. Zbog toga je crnogorski stručnjak izrazio nadu da će svi njegovi fudbaleri zdravi okončati utakmicu, ali je poručio da bez obzira na okolnosti, njegova ekipa mora pobedom da otvori šampionat.

Fudbaleri Zvezde

Fudbaleri Zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Svaki početak prvenstva je zanimljiv i uvek su moguća iznenađenja. U svakom slučaju, očekujemo da pobedimo jer Zvezda mora da pobeđuje, da se trudi da bude prva. Očekujem da utakmicu završimo svi živi i zdravi, jer se očekuje 40 stepeni u nedelju. Savetuje se ljudi da ne izlaze na ulice, a mi igramo u to vreme - izjavio je Božović.

Trener Partizana Zoran Milinković nedavno je izjavio da su se pojedini timovi već proglasili šampionima. Božović nije želeo da ulazi u rat rečima sa kolegom sa klupe večitog rivala, ali je poručio da su Zvezdine ambicije uvek najveće.

- Milinković je veliki gospodin i stručnjak. Ima pravo da komentariše bilo čije izjave, samo ne znam ko se tu proglasio za prvaka. Ne očekuje se valjda od mene da kažem da ćemo da se borimo za drugo mesto. Rekao sam da ćemo da se borimo, nisam rekao da smo prvi - izjavio je trener Zvezde.

Pižon neće da vodi tim protiv Zvezde

Nakon što je pustio suzu jer će morati da debituje protiv Crvene zvezde kao trener OFK Beograda, Vladimir Petrović Pižon saopštio je da ipak neće voditi ekipu protiv crveno-belih.
- Sa upravom OFK Beograda sam imao džentlmenski dogovor da na utakmici protiv Crvene zvezde ne vodim tim. Uprava OFK Beograda je pristala na to, tako da na toj utakmicu neću voditi ekipu, ali biću sa igračima.Vodiću OFK od drugog kola - rekao je Petrović, čiji će stručni štab pokušati da se suprotstavi Zvezdi u nedelju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP