Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

U PARTIZANU NAJAVLJUJU NOVU ŽALBU NA ODLUKU VIŠEG SUDA U BEOGRADU

Branićemo stadion do poslednje žalbe

Autor: M. Grujić | 09.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Danas je tačno 64 godine kako je sagrađen nekadašnji Stadion JNA, međutim, umesto rođendanske proslave, u Partizanu jurcaju na sve strane kako bi osporili odluku Višeg suda u Beogradu, koji je u ponedeljak obavestio crno-bele o odluci da je stadion u vlasništvu Ministarstva odbrane.

U ponedeljak u Humsku  stigla presuda prema  kojoj je Ministarstvo  odbrane dobilo spor protiv srpskog šampiona

U ponedeljak u Humsku stigla presuda prema kojoj je Ministarstvo odbrane dobilo spor protiv srpskog šampiona | Foto: Aleksandar Dimitrijević

U taboru srpskog šampiona ne odustaju i tvrde: “Stadion je naš!”
Trener KK Partizan Duško Vujošević rekao je da će stadion braniti i dinamitom ako treba, a pozvali smo i generalnog sekretara JSD Partizan Milana Obućinu, koji je bio umereniji.


- Presuda je stigla, prilično me je iznenadila. U toku nedelje ćemo imati sastanak sa timom advokata, pa ćemo videti šta i kako dalje. Naravno da ćemo se žaliti, ako se ne varam, sada ćemo uložiti žalbu Apelacionom sudu. Ukoliko i oni odbiju našu žalbu, upravni organi Partizana će doneti odluku da li ćemo ići i do suda u Strazburu - rekao je Obućina, koji je priznao da su u Partizanu zatečeni ovakvom presudom i da nemaju spremno rešenje.

Generalni sekretar JSD Partizan: Milan Obućanin

Generalni sekretar JSD Partizan: Milan Obućanin | Foto: Marko Metlaš


- Mi smo želeli da gradimo novi stadion još od 2006. godine, ali nismo tada dobili dozvolu za to. Ne postoji alternativa, nismo očekivali ovakav finiš spora. Narod svašta priča, a neozbiljno bi bilo od nas da sada pričamo napamet - poručio je Obućina.

Tumba se vraća kao potpredsednik?!

Ljubiša Tumbaković bi mogao po ko zna koji put da se vrati u Partizan, ali ovog puta kao potpredsednik crno-belih! Prema saznanjima “Mocart sporta”, nakon što je završio epizodu u kineskom Vuhanu, zbog kojeg je napustio mesto sportskog direktora u aprilu, Tumbaković se najbližim saradnicima već poverio da se vraća u Humsku. On je ostao u dobrim odnosima sa predsednikom Draganom Đurićem, ali je tada ušao u otvoreni rat sa potpredsednikom Miletom Jovičićem. U međuvremenu, Branko Ružić je morao da se odrekne funkcije u Partizanu, koju bi upravo Tumbaković preuzeo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP