Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

"SAMBA" U RIJU

Brazil deklasirao Španiju i osvojio Kup Konfederacija!

Autor: | 01.07.2013 - 10:00:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Brazila na impresivan način stigli su do nove titule na Kupu Konfederacija pošto su pred sopstvenom publikom deklasirali Španiju sa 3:0 sprečivši ih da na taj način dođu do tri titule u nizu - 3:0!

Slavlje Brazilaca

Slavlje Brazilaca

Pred početak susreta na Marakani policija i brojni protestanti sukobili su se ispred stadiona, ali ništa nije moglo da spreči te večeri Nejmara i drugove da fantastičnom partijom pokažu zašto važe za prve favorite za osvajanje Mondijala 2014. godine.

To su učinili već u 2. minutu kada je Fred izazvao rani delirijum na Marakani pogotkom za 1:0. Inicijativa "karioka" nastavila se i u daljem toku susreta, pa je Kasiljas morao da spasava saigrače iz nevolje u dva navrata.

Pedro je na drugoj strani propustio najbolju šansu za Španiju pošto je David Luiz nestvarno reagovao i izbacio loptu sa gol linije, a kazna je stigla u finišu prvog dela igre kada je Nejmar "probušio" Kasiljasa za 2:0.

Prva zvezda Skolarijevog Brazila bila je zaslužna i za treći gol "karioka", pošto je fantastično propustio loptu za Freda kojem nije bilo teško da se po drugi put na meču upiše u strelce. Tom pogotku prethodio je promašaj Serhija Ramosa iz penala.

Do kraja meča "furija" je ostala sa igračem manje zbog nesmotrenog starta Pikea nad Nejmarom, a u karnevalskoj atmosferi, Brazilci su na kraju proslavili trijumf kojim su prekinuli seriju Španije od tri godine bez poraza u zvaničnim mečevima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP