Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SELEKTOR CRNE GORE O HAOSU U PODGORICI

Brnović: Otišli smo dođavola!

Autor: P. Vuković | 29.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Crnogorski fudbal je uzdrman do temelja nakon šokantnih scena viđenih na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. protiv Rusije.

Branko Brnović

Branko Brnović | Foto: Profimedia

Prekid u prvom minutu, prženje golmana Rusije Igora Akinfejeva, zatim konačan kraj u 68. minutu zbog novih incidenata, kap su koja je prelila čašu

UEFA na potezu
UEFA će sutra obelodaniti kada će se detaljno baviti slučajem iz Podgorice. U Nionu još nisu dobili izveštaj delegata, ali se očekuje da će do ponedeljka biti dostavljen.

selektora „sokolova“ Branka Brnovića. On je, najblaže rečeno, rezigniran zbog incidenata koje su režirali navijači domaćeg tima.

- Teško je posle svega naći prave reči. Prvo bih se izvinio fudbalerima i stručnom štabu Rusije zbog svega što su doživeli. Akinfejevu želim brz oporavak, nadam se da je sve u redu sa njim - rekao je Brnović.

Utakmica u Podgorici

Utakmica u Podgorici | Foto: Profimedia

Komentarišući nerede, bivši fudbaler Partizana je rekao:

Jovetić: Razočaran sam
Stevan Jovetić, napadač Crne Gore, rekao je da su Rusi samo čekali da se nešto dogodi.
- Razočaran sam. Nije nam ovo trebalo. Izašli smo, pružili maksimum, odbranili penal, ali šta vredi. Kod drugog prekida, ubačen je neki novčić, a Rusi kao da su samo čekali da se nešto desi jer im je rečeno na poluvremenu da i najmanji incident prijave sudiji. Nadam se da kazna neće biti ogromna - rekao je Jovetić.
 


- Postoji grupa navijača koja stalno pravi probleme. Ne možemo sve da stavljamo u isti koš jer je veliki deo ljudi na tribinama bio korektan. Nije dobro, neko unosi pirotehniku na stadion, a nekog praktično do gole kože pretresaju. O čemu se radi, ne znam. Da li je zakazala kompletna organizacija? Neki od nas ne mogu baš o svemu da vode računa. Ako moramo i o tome da mislimo, onda smo otišli dođavola!

Brnović je na kraju istakao da su njegovi puleni izgubili svaku šansu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

- Nemamo šta da tražimo, naročito posle svega što se dogodilo. Video sam igrače, mnogo su razočarani, nikome nije lako. Da budemo realni, utakmica nije trebalo da bude nastavljena ni posle prvog prekida - zaključio je Brnović.

Afikanijev: Dešava se

Igor Akinfejev, povređeni ruski golman, proveo je noć u kliničkom centru u Podgorici, gde se oporavljao od potresa mozga i opekotina. On se juče dobro osećao.


- Zahvalan sam svima koji su bili uz mene. Nažalost, ovakve stvari se dešavaju u fudbalu. Voleo bih da se ovo više nikada ne desi, ni u Crnoj Gori, ni u nekoj drugoj zemlji - rekao je golman CSKA iz Moskve.

Akinfejev

Akinfejeva iznose sa terena | Foto: Profimedia

FS Rusije podnosi žalbu
Predsednik FS Rusije Nikolaj Tolstoj rekao je da će se taj savez žaliti UEFA zbog dešavanja u Podgorici.
- Upozoravali smo delegata i UEFA čim se dogodio incident u prvom minutu, znali smo da se neće završiti na tome. Nije trebalo nastaviti meč, očekujemo da će biti registrovan službenim rezultatom u našu korist - rekao je Tolstoj.

Poslednji komentari
  • Krpelj Vreme: 29.03.2015 14:31h

    Ovo je za neverovati ali ništa ne očekivano od bagre iz C.GORE.Zaboravili su mnogi istoriju ,a posebno MILO i njegova Svita..Da im je Rusija bila najveći prijatelj u njenoj Istoriji,da su čak Crnogorci(Srbi)objavili rat Japanu sa koim je Rusija bila u Ratu,kolko su bili vezani prijateljski .A na berlinskom Kongresu da nije bilo Rusije CG nebi bila u ovim granicama već mnogo manja..Ovo je za sramnu istoriju CG.Kralj Nikola se prevrće u grob..Da je bila gost Albanija ili Hrvatska ove pi..e Crnogorske se živi nebi čuli..No sve se vraća sve se plaća ..Još nije kraj prvenstvu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP