Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DE ROSI „UBIJEN” POSLE DEBAKLA ROME OD BAJERNA - (1:7):

BRUKA I SRAMOTA!

Autor: P. Milovanović | 23.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rim, grad koji je građen vekovima, srušen je do temelja za samo 90 minuta! Ništa više nije niti će biti isto, posle katastrofe koju je Bajern Minhen priredio Romi u trećem kolu Lige šampiona, pred čak 70.544 svedoka na “Olimpiku”, demoliravši je rezultatom 7:1 (5:0).

Iživljavanje nad  „vučicom“:  Nemoćni fudbaleri  Rome u neverici

Iživljavanje nad „vučicom“: Nemoćni fudbaleri Rome u neverici | Foto: Profimedia

POGLEDAJTE SEMAFOR


0:1 - Roben 9’
0:2 - Gece 23’
0:3 - Levandovski 25’
0:4 - Roben 30’
0:5 - Roben 36’ (penal)
1:5 - Žervinjo 66’
1:6 - Riberi 78’
1:7 - Šaćiri 80’

“Vučica” je najavljivala skalp strašnoj bavarskoj mašineriji, ali se dogodilo suprotno. Nestvarnih 5:0 za Bajern posle prvih 45 minuta je najavljivalo fijasko italijanskog predstavnika, a konačnih 7:1 sasvim sigurno će još dugo, dugo, boleti sve one kojima je Roma u srcu. Rim je srušen do temelja!
Koliko teško su fudbaleri “vučice” podneli debakl, za koju je od 79. minuta zaigrao i naš Adem Ljajić, potvrđuje izjava Danielea de Rosija.


- Ovo je bruka i sramota! Nezapamćeno. Žao mi je naših navijača, oni su najbolji i zaslužuju bolje. Moramo da naučimo lekciju iz svega ovoga. Čekali smo ovaj meč, ceo grad je čekao... A na kraju smo poniženi. Rezultat je skandalozan. Kada sam na kraju meča čuo da nam navijači aplaudiraju, srce me je zabolelo. Kada izgubite 7:1 ne možete da pričate o mentalitetu - skrhan je De Rosi.

Nije mu ni  do čega: De Rosi

Nije mu ni do čega: De Rosi | Foto: Profimedia


Italijanski reprezentativac, smatra da rezultat, ipak, nije realan, te da je poraz od čak šest golova razlike nezaslužen.
- I pored rezultata ne mogu da kažem da je velika razlika između nas i Bajerna. Bajern je bolji od 90 odsto timova na svetu - zaključio je Totijev zamenik.

Brojni evropski i svetski mediji su odmah posle meča počeli da bruje od stradanju Rome, uporedivši taj poraz s debaklom koji je Brazil letos doživeo u polufinalu Mondijala od Nemačke (1:7). Ovoga puta, Roma je bila Brazil, a Bajern Nemačka. Zastrašujuće!

Surovi Adrijano, ludnica u Nemačkoj


Kiša golova pljuštala je širom Evrope u utorak veče. Čak 40 pogodaka na osam mečeva (pet u proseku), samo je potvrda koliko je fudbal magična igra, kao i to da s pravom nosi naziv “najvažnija sporedna stvar na svetu”. Osim Bajerna, koji je razbio Romu, Šahtjor je upropastio BATE Borisov u Belorusiji 7:0, dok je Čelsi predvođen Ivanovićem i Matićem ponizio Maribor - 6:0. Ludnica je bila i u Gelzenkirhenu, gde je Šalke golom iz penala u poslednjim trenucima pobedio Sporting - 4:3. Ipak, apsolutni heroj večeri bio je Brazilac Luiz Adrijano iz Šahtjora, koji se čak pet puta upisao u strelce.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP