Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ, PRVI NAPADAČ ANDERLEHTA:

Brzo se udebljam kad mama kuva!

Autor: D. Ostojić | 21.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Aleksandar Mitrović (19), napadač srpske reprezentacije, jedan je od najboljih igrača belgijskog šampiona Anderlehta. Prošle godine je u Brisel prešao iz Partizana i sezonu obeležio odlučujućim golovima, ali i nekim potezima koji bi mogli da se svrstaju u kategoriju „dečijih bolesti“.

Videćete,  zreliji sam  nego prošle  godine

Videćete, zreliji sam nego prošle godine | Foto: Profimedia

Kada se pojavio na pripremama za ovu sezonu, došao je sa viškom kilograma, pa su svi u Belgiji pomislili da će Mitar biti isti kao pre. Ali on tvrdi suprotno!


- Videćete, zreliji sam nego prošle godine - kao iz topa je odgovorio belgijskim novinarima Mitar, kada su ga upitali da li može da obeća da neće ponavljati incidente poput onog kada je glavom gurnuo igrača Briža Bjerna Engelsa, a ovaj pao kao pokošen.

Anderleht je sinoć igrao  protiv Lokerena za prvi  trofej ove sezone

Anderleht je sinoć igrao protiv Lokerena za prvi trofej ove sezone | Foto: Profimedia


- Tog klovna ne želim da pominjem! Siguran sam da mi se takva situacija više neće ponoviti. U prethodnoj sezoni sam dobio mnogo kartona zbog nervoze i frustracije. Nisam znao najbolje da se nosim sa protivnikom koji me sve vreme bije na terenu. Videćete da sam postao zreliji. Ako me bilo koji protivnički igrač opet bude provocirao, samo ću okrenuti glavu na drugu stranu.

Mitrović se potom osvrnuo i na višak kilograma s kojim je došao na početak priprema za novu sezonu, pa je morao na poseban režim ishrane.

Kad spremi klopu,  to je prste da poližeš:  Nataša Mitrović

Kad spremi klopu, to je prste da poližeš: Nataša Mitrović


- Ne bi trebalo praviti veliki problem oko moje težine. Šta ću kad volim maminu kuhinju. Takav sam da mi se kilogrami lepe kada ne treniram tri dana, ali brzo ih i skidam. Trener to razume, pa me nije kaznio. Brzo sam se doveo u red, tako da nije bilo frke - obrazložio je Mitrović.

Fudbaleri Anderlehta su, inače, sinoć igrali belgijski Superkup protiv ekipe Lokerena, a prema najavama trebalo je Aleksandar Mitrović da počne meč.

Dres Bulsa  ublažava bol

Dres Bulsa ublažava bol | Foto: facebook

Pala još jedna tetovaža!


Aleksandar Mitrović je pre nekoliko dana na Fejsbuk okačio fotografiju na kojoj pozira u dresu Čikago Bulsa za vreme dok mu „tatu“ majstor crta nešto na levom ramenu. Šta je novi motiv na Mitrovom telu, nismo uspeli da saznamo, ali po fotografiji možemo da zaključimo da je njemu i njegovim drugarima bilo vrlo zanimljivo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP