Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

AŠOK MURTI, MODNI UČITELJ FUDBALERA PARTIZANA, TRAŽI:

Budi kao Bekam!

Autor: M. Rangelov | 17.11.2014 - 09:02:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana ponovo sedaju u školske klupe. Nije tajna da se igrači crno-belih odlično snalaze sa „bubamarom“, ali klub želi da i van terena dodatno edukuje svoje prvotimce. U narednom periodu, Saša Ilić i ekipa pohađaće časove engelskog jezika, psihologije, novinarstva, mode...

Kralj mode: Bekam

Kralj mode: Bekam | Foto: Profimedia

Igrači vicešampiona Srbije će imati priliku da o pravilima dobrog i pravilnog odevanja uče od našeg poznatog stiliste Ašoka Murtija.


Pred njim je težak posao: Ašok Murti

Pred njim je težak posao: Ašok Murti | Foto: V. Lalić

- Trudiću se da fudbalerima Partizana pokažem kako da se osećaju prijatno i kad ne nose sportsku garderobu, odnosno kako da se što lakše spreme za neke malo svečanije prilike, a da pritom ne izgube svoj stil i odu u neku potpuno drugačiju krajnost. Dejvid Bekam je svim sportistima ostavio teško breme, nadam se da igrači crno-belih za svoju transformaciju neće kriviti mene, već isključivo njega - počinje priču Ašok Murti.


On dodaje da se današnji fudbaleri generalno oblače po ustaljenim modelima.
- U želji da budu drugačiji, prave velike greške i često postanu smešni. Postoje stereotipi odevanja fudbalera, neki modeli koje svi oni slede. Moj zadatak će biti da to razbijem i otklonim. Ne smeju da budu uniformisani. U poslednje vreme, sportisti sve više brinu o stilu. Kod nas to i nije od presudnog značaja, ali znam da se svi oni spremaju za inostranstvo, a tek tamo će biti pod lupom. Velike zvezde od sebe prave brend.

Neprihvatljiv stil: Baloteli

Neprihvatljiv stil: Baloteli | Foto: Profimedia

Ovaj stilista konstatuje da naši igrači nikako ne smeju da slede Balotelijev primer.
- Njegov stajling nije jedinstven. Nešto slično su mnogo pre Balotelija radili Maradona i Rodman, pa i mnogi drugi sportisti. Žele da ostvare neki siledžijski fazon. Bilo bi potpuno legitimno da tako pokušavaju da uplaše protivnika pred izlazak na teren. Ovako nema poentu i gubi smisao. Prošlo je vreme tarzanki i čirokana. Nisu svi Dejvid Bekam, pa da sa tom frizurom i „Armani“ odelom izgledaju odlično. Jednostavno, nekim ljudima to ne stoji - jasan je Murti.

Neprihvatljiv stajling za  odlazak u pozorište: Luka, Stojković, Grbić i Marković

Neprihvatljiv stajling za odlazak u pozorište: Luka, Stojković, Grbić i Marković | Foto: A. Dimitrijević

Ovako se ne ide u pozorište!

Ašoka Murtija očekuje zaista težak posao. Igrači Partizana se prilikom jedne posete pozorištu i nisu baš proslavili. Tadašnji golman ekipe iz Humske Vladimir Stojković predstavu je pratio sa kapom na glavi.
- Za prilike kakva je pozorište, potreban je prefinjeniji stajling. Na takvo mesto se ne ide u istoj garderobi kao i na posao, u farmerkama i majici. Nije adektavno, pa to bi bilo kao da navijači na utakmicu dođu u smokingu i sa belim rukavicama - ističe poznati stilista.

Poželjan stil: Raduljica

Poželjan stil: Raduljica | Foto: FoNet

Raduljica pogodio u centar!

Stilista smatra da je košarkaš Miroslav Raduljica potpuno pogodio sa svojim stajlingom.
- On je ispratio neki svetski trend, kratka kosa i dugačka brada. Postao je pravi hit, čini mi se da je baš zbog toga bio u centru pažnje. Odlično je igrao, ali baš ta brada ga je učinila posebnim. Razlikovao se od ostalih momaka u našem timu - konstatuje Ašok Murti.

Predavanje i o sigurnom seksu!

Pored engleskog jezika, psihologije, mode i novinarstva, fudbaleri Partizana će imati priliku da uče i o medicini. Tačnije, o merama opreza tokom seksa i o polno prenosivim bolestima, o čemu će ih edukovati dr Radomir Aničić, istaknuti stručnjak iz oblasti ginekologije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP