Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSTAVLJAMO VAM FUDBALERE KOJI NE TRPE AUTORITETE

Buntovnici!

Autor: P. Vuković | 15.11.2014 - 08:02:00h | Komentara: 0

Ne kaže se džabe mladost-ludost! Nije ih mnogo, ali ima fudbalera čije su karijere češće obeležili incidenti, pre nego dobre partije.

Rosi je pesnicama  nasrnuo na Ljajića

Rosi je pesnicama nasrnuo na Ljajića | Foto: Profimedia

Reč trenera mora da se sluša, naročito ako ste mladi, ako je budućnost pred vama, ali Mario Baloteli, Dejvid Bekam i Floran Maluda ne trpe autoritete, pa su tako, osim po fudbalu, postali poznati i po sukobima sa svojim šefovima. Među najvećim buntovnicima evropskog fudbala je i naš Adem Ljajić, koji je imao sukob sa trenerom Fjorentine Deliom Rosijem, o čemu su naširoko pisali svi vodeći evropski mediji. Predstavljamo vam neke od najvećih osvedočenih sukoba između trenera i fudbalera.


Ljajić vs Rosi
Delio Rosi je u maju 2012. godine na meču Fjorentina-Novara želeo da zameni Ljajića u prvom poluvremenu. Adem je prilikom izaska sa terena ironično aplaudirao Rosiju, kome je potom pao mrak na oči. Italijan je napao Srbina pesnicama, pokušao da se obračuna s njim, ali su veći incident sprečili saigrači. Rosi je odmah dobio pedalu iz kluba, a Ljajić je otišao po završetku sezone.

Baloteli vs Mančini

Šibanje na treningu: Baloteli i Mančini

Šibanje na treningu: Baloteli i Mančini | Foto: Profimedia

Teško da ima kluba u kojem Mario nije pravio gluposti i sukobljavao se sa nadređenima, ali jedini put se fizički obračunao sa nekim u Mančester sitiju, i to sa menadžerom Robertom Mančinijem. Baloteli je na konferenciji žestoko kritikovao britansku štampu, što je naljutilo Mančinija, koji je pokušao da mu objasni da to ne sme više da radi. Epilog - došlo je do tuče između njih dvojice na treningu.


Bekam vs Ferguson

Dobio kopačku u glavu od Fergija: Bekam

Dobio kopačku u glavu od Fergija: Bekam

Sukob Dejvida Bekama i Aleksa Fergusona rezultovao je prelaskom fudbalera iz Mančester junajteda u Real Madrid. Bekam je sedeo u svlačionici kada je Fergi šutnuo kopačku, koja je pogodila Beksa iznad obrve. Dejvid je skočio na trenera, isprečili su se fudbaleri, a Škot je Englezu poručio da je sramota za ekipu.


Maluda vs Halilhodžić
Najsvežiji je sukob Vahe Halilhodžića i Florana Malude u Trabzonsporu. Vaha je prvo napao Francuza jer ga je ovaj isprovocirao na treningu, a onda ga je i izbacio iz tima.

Denisov vs Karpin

Denisov je napao  protivničkog trenera  Karpina

Denisov je napao protivničkog trenera Karpina

Dva velikana ruskog fudbala potukli su se na meču Spartaka i Zenita 2010. godine. Igrač Zenita Igor Denisov prvo je verbalno napao trenera Spartaka Valerija Karpina, a onda se i potukao sa njim. Nastao je opšti haos, pošto su se svi umešali u tuču.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP