Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ĐORĐE DESPOTOVIĆ (22) BESPOTREBNO ISPROVOCIRAO NAVIJAČE

Čačka mečku!

Autor: M. Zdravković | 01.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Legende Crvene zvezde, kao i njeni navijači, razočarani su potezom Đorđa Despotovića (22), koji je pobedonosni pogodak protiv OFK Beograda proslavio zapušivši uši i gestikulirajući prema publici. Zašto mladi napadač čačka mečku, nikome još nije jasno...

Postigao gol, nabio prste  u uši kako bi ućutkao  kritičare, a onda izazvao  revolt navijača  i bivših igrača

Postigao gol, nabio prste u uši kako bi ućutkao kritičare, a onda izazvao revolt navijača i bivših igrača | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Iako se Despotović posle utakmice pravdao kako je to bio njegov odgovor nekolicini momaka koji ga vređaju na socijalnim mrežama, ovaj potez predstavlja izraz nepoštovanja, pre svega, prema Zvezdinoj publici.


- Bio je to bespotreban i nepromišljeni potez. Svaka gestikulacija koja nema veze sa radošću zbog postignutog gola ne zaslužuje pažnju, niti neki poseban komentar. Igračima treba da su u centru pažnje golovi i radost zbog njih, a ne poruke nekome tamo, koje nemaju veze sa utakmicom - kaže za „Alo!“ Dušan Savić, legenda crveno-belih.

Filipović i Savić

Filipović i Savić


I Zoran Filipović kritikuje potez napadača.
- To nikako nije bio dobar gest s njegove strane. Nije smeo da učini to, uprkos emocijama koje su ga sigurno ponele, jer je prečesto ove jeseni bio meta kritika. Razumem ga donekle, znam da je pod pritiskom jer nema golova, ali kada si fudbaler Crvene zvezde moraš da naučiš da se nosiš s tim. Ako to ne možeš, onda i nisi igrač za ovaj klub - ističe u Filipović.

Oprostio se od najbolje drugarice: Marko Grujić

Oprostio se od najbolje drugarice: Marko Grujić

Grujić pobedu posvetio Anastasiji!

Mlađani vezista crveno-belih Marko Grujić (18) trijumf nad „romantičarima“ posvetio je tragično nastradaloj drugarici Anastasiji Bebi Stajić (17).
Nesrećna devojka bila je žrtva stravične saobraćajne nesreće koja se 22. novembra desila na Adi Huji, kada je BMW sa šestoro mladih uleteo u Dunav, a sahranjena je prošlog četvrtka.
- Pobedu bih želeo da posvetim mojoj najboljoj drugarici, Anastasiji Stajić, tragično nastradaloj u saobraćajnoj nesreći prošle nedelje - izjavio je posle meča Grujić, koji je ispod dresa nosio majicu sa porukom za nju.
Mladi vezista je protiv OFK Beograda zabeležio svoj prvi start u sezoni.
- U prvih desetak minuta mi je bilo mnogo teško na terenu, kao da nisam bio dobro zagrejan. Kasnije, mislim da sam se dosta popravio, ali svakako da mi je najvažniji sud trenera Lalatovića. Meni ovaj susret mnogo znači, i nadam se da ću u prolećnoj polusezoni imati još veću minutažu - istakao je Grujić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP