Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ADEM LJAJIĆ PROGOVORIO PO POVRATKU U REPREZENTACIJU

Čast je biti „orao”!

Autor: S. R. | 04.03.2014 - 09:38:00h | Komentara: 2

“Siniša je imao svoje principe, a ja svoje. Sada je sve gotovo i želim mu sve najbolje u Sampdoriji”, kaže fudbaler Rome

Adem Ljajić

Adem Ljajić | Foto: Marko Metlaš

 

Srpska reprezentacija sa puno optimizma stigla je u Irsku gde je očekuuje prijateljski meč, ali važnije od same utakmice jeste povratak Adema Ljajića u nacionalni tim.

„Možemo da pobedimo svakoga“!
Adem Ljajić kaže da Srbija ne sme da gleda u tuđe dvorište i da se plaši bilo koga od rivala u kvalifikacionoj grupi za odlazak na EP.
- Mogli smo dobiti težu, ali i lakšu grupu. Ipak, treba da gledamo samo nas, ne treba da gledamo ostale ekipe, ako odigramo kako znamo možemo da pobedimo svakog.

Prvi put posle odstranjivanja iz reprezentacije od strane bivšeg selektora Siniše Mihajlovića zbog odbijanja da peva himnu, Ljajić je otvorio dušu i izneo svoje mišljenje oko svega.
- Bivši selektor je imao svoje principe, ja sam takođe imao svoje. Njemu sam zahvalan za neke stvari koje je uradio za mene. Bilo je što je bilo, čast mi je i zadovoljstvo što sam opet deo reprezentacije. Nadam se da ću pružiti svoj maksimum na terenu i da ću pokazati da zaslužujem dres reprezentacije.
Adema ne brine prijem domaće publike posle svega što se desilo.
- Ne brinem zbog eventualne negativne reakcije publike. Nadam se da će sve biti kako treba, da ću pomoći saigračima na putu koji nam predstoji. Treba da se obaziremo samo na fudbal, predstojeće kvalifikacije i da se plasiramo na naredno Evropsko prvenstvo.
Za svakog fudbalera, pa i za Ljajića, posmatranje mečeva iz daleka nije prijatno.
- Pratio sam utakmice, bio sam verni, možda i prvi navijač naše selekcije. Video sam kakvi su rezultati bili, ali se nadam da ćemo se u budućnosti vratiti na staze uspeha.
Odnos sa Mihajlovićem, bez obzira na sve, nije se pogoršao.
- Želim mu sve najbolje u Sampdoriji. Baš smo nedavno igrali protiv njih, pozdravili smo se, pričali malo, na ljudskom planu ostaje sve u najboljem redu - rekao je na kraju Ljajić.
 
Poslednji komentari
  • sramota Vreme: 04.03.2014 12:47h

    sramota je da reprezentativac Srbije odbija da peva himnu! mozete da se.ete sta hocete, da ispaljujete evrogejse fraze, da govorite da nije to pevanje.... svejedno, nista od toga nije argument. ko ne postuje simbole drzave, ne postuje drzavu! Ljajicu nije mesto u reprezentaciji Srbije, sve i da se zove Messi, Ronaldo....

  • Dragan Vreme: 04.03.2014 18:16h

    Srbijo, šta si dočekala! Trojanski orao u srpskoj reprezentaciji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP