Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LJUPKO ZA ALO! OBJAŠNJAVA KAKO JE U TV PRENOSU ODVALIO: „MAJKU MU JE*EM“

Čavriću, izvini, omakla mi se psovka!

Autor: D. J. Bužić | 27.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Opasnost „živog“ prenosa osetio je trofejni trener Ljupko Petrović, kome se tokom komentarisanja utakmice Zvezda - OFK Beograd (bio je stručni konsultant na TV „Prva“) omaklo - „Majku mu je*em“, i to neposredno pred vodeći gol „romantičara“ na „Marakani“.

Ponele ga  emocije:  Ljupko Petrović

Ponele ga emocije: Ljupko Petrović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovaj istup trenera, koji je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope u Bariju, dogodio se u trenutku dok je mladi reprezentativac Aleksandar Čavrić munjevito prodirao po levoj strani, a njegov centaršut je prevario golmana Bobana Bajkovića (autogol Pavićevića - 0:1).


Tako je jedna psovka postala na „Jutjubu“ možda i gledanija od samog šampionskog slavlja koje je usledilo po završetku utakmice. Dan posle, Ljupko za „Alo!“ objašnjava ispad koji će naći mesto u antologijskim komentarima sa jednog sportskog događaja.

- Nisam mislio ništa loše. Iza izrečene psovke „Majku mu je*em“, nedostajao je nastavak „koliko je brz“. Izvinjavam se sjajnom Aleksandru Čavriću, velikom talentu, vrsnom strelcu, ali izvinjenje dugujem i gledaocima za rečnik koji nije primeren TV prenosima. Biću do kraja iskren, odreagovao sam impulsivno, čak sam mislio da moj mikrofon nije uključen, da moj glas u tom trenutku ne ide u etar. Jeste, platio sam cenu živog prenosa, ali sad nema nazad, rekao sam to što sam rekao...
Do kraja utakmice nisam bio svestan istupa, tek kasnije sam dobio SMS od prijatelja, koji je prokomentarisao: „Al’ ti fino opsova, Ljupko“. Ponavljam, ponele su me emocije, osetio sam da će Crvena zvezda primiti gol, nije bilo zlonamerno - iskreno će Ljupko Petrović.

Kolateralna  šteta:  Aleksandar  Čavrić

Kolateralna šteta: Aleksandar Čavrić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čavrić: Ništa, Ljupko, i moja majka vam oprašta!


Daleko od toga da je Aleksandar Čavrić, fudbaler OFK Beograda, ljut zbog psovke kojom ga je „častio“ Ljupko Petrović tokom TV prenosa.
- Ljupko je legenda, kralj, taman posla da se ljutim. Petnaestak puta sam to pregledao na „Jutjubu“, ispalo je čak simpatično, meni, ali i mojim roditeljima - majki Luci, ocu Milošu. Majka me je, nakon prenosa nazvala i prvo što mi je rekla: „Sine, pa tebe psuju na TV-u“... Naravno, niko Petroviću to nije uzeo za zlo. Pozdravite ga, najiskrenije - poručio je za naš list mladi reperezentativac Srbije, šampion Evrope.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP