Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALSKA PIJACA

Čeh u Arsenalu, Firmino u Liverpulu, Nani blizu Fenera...

Autor: M. Puzović | 24.06.2015 - 17:07:00h | Komentara: 0

Evropski klubovi uveliko vode bitku za pojačanja, a Alo.rs je napravio presek trenutno najzanimljivijih kombinacija koje se pominju ove srede. Mnogi su završili posao, mnogi transferi su još u magli...

Roberto Firmino

Roberto Firmino | Foto: Profimedia

Firmino u Liverpulu!
Liverpul je, konačno, potpisao petogodišnji ugovor sa veznim igračem Robertom Firminom koji stiže iz Hofenhajma za neverovatnih 40,5 miliona evra! Dolaskom na „Enfild“, Brazilac je postao drugo najskuplje pojačanje Liverpula ikada. Svojevremeno je Endi Kerol plaćen 49 miliona evra. “Crveni” su pre Firmina doveli Ingsa, Bogdana, Milnera i Džoa Gomesa.
Čelsi bi Sterlinga
Rahim Sterling iz Liverpula na meti je Čelsija. Nakon angažovanja Roberta Firmina, “crveni” su sve bliže prodaji mladog igrača sredine terena i reprezentativca Engleske.

Rahim Sterling

Rahim Sterling | Foto: Profimedia.rs

Uprava Čelsija ponudila je 56 miliona evra, ali Liverpul traži još više novca i čeka nove ponude za 23-godišnjeg igrača. U igri je i Mančester siti.
Moguća razmena Di Maria - Švajnštajger
Kako prenosi nemački “Bild”, Bajern će pokušati da iskoristi interesovanje Mančester junajteda za Bastijana Švajnštajgera i ponudi mogućnost zamene za Anhela di Mariju.

Anhel Di Marija

Anhel Di Marija | Foto: Profimedia.rs

Bastijan Švajnštajger, budući srpski zet, jedan je od omiljenih igrača Luj Van Gala iz perioda kada je ovaj vodio nemački Bajern.

Bastijan  Švajnštajger

Bastijan Švajnštajger | Foto: Profimedia

S druge strane inače, nije tajna ni da je trener Bavaraca Pep Gvardiola više puta isticao kako bi rado u svojim redovima video fantastičnog Argentinca Anhela di Mariju.
Martinez u Atletiku
Napadač Porta i kolumbijske reprezentacije, Džekson Martinez, pojačaće redove Atletiko Madrida. Vrednost transfera je 35 miliona evra, a pored Atletika, interesovanje su pokazali Milan i Arsenal, ali je presudila želja igrača da nastupi u Primeri. “Jorgandžije“ su tako brzo našle zamenu za Marija Mandžukića koji je prešao u Juventus.
Nani blizu Fenerbahčea
Portugalac Nani (28), igrač Mančester junajteda koji je trenutno na pozajmici u Sportingu iz Lisabona, mogao bi da se preseli u Tursku, u Fenerbahče.

Nani

Nani | Foto: Profimedia

Nani je stigao u Mančester 2007. za 27 miliona evra i ima ugovor na još tri godine.Osvojio je četiri puta Premijer ligu, jednom Ligu šampiona, a 2011. godine se našao u idealnom timu Premijer lige.
Čeh u Arsenalu za 15 miliona evra?
Nakon deset godina provedenih na golu Čelsija, Petr Čeh (33) bi mogao da promeni klub ali ne i grad.

Peter Čeh

Peter Čeh | Foto: Profimedia

Svojevremeno jedan od najboljih golmana na svetu je blizu dogovora sa Arsenalom. Ovaj transfer ne bi bio iznenađujuć, s obzirom na to da je Čeh u protekloj sezoni veoma malo branio nakon što je u Čelsi iz Atletiko Madrida stigao Tibo Kurtoa.
Čeh je u dresu “plavaca” branio na 485 utakmica i osvojio četiri Premijer lige, Ligu šampiona, četiri FA kupa, tri Liga kupa, dva Komjuniti šilda i Ligu Evrope.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP