Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDRAG RAJKOVIĆ (18), NAJBOLJI MLADI SPORTISTA SRBIJE, ZA ALO!:

Čekaću do leta šansu u Zvezdi

Autor: D. J. B. | 26.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dečko ima čelične živce. I opasno strpljenje. Najbolji mladi golman Evrope i najbolji mladi sportista Srbije u 2013. u izboru lista „Sport” još nije dočekao šansu da stane na gol Crvene zvezde, iako je na „Marakanu” povučen kao stub odbrane Jagodine, neko koga bi rado videli Čelsi, Mančeseter, Real...

Najbolji mladi  golman   u Evropi,  trenutno  višak u  Zvezdi:  Predrag  Rajković

Najbolji mladi golman u Evropi, trenutno višak u Zvezdi: Predrag Rajković | Foto: FoNet

Predrag Rajković (18), osvajač zlatne medalje sa mladom fudbalskom reprezentacijom Srbije, u razgovoru za „Alo!” priznaje da ispraća godinu pomešanih emocija - sreće i tuge, da je zvezdaš do koske, ali nas uverava i da dobro zna gde su granice i kada će reći: „Volim te, Zvezdo, al’ ja odoh”!


- Nadam se da to što vi kažete neće da se desi, ali ako do leta ne budem stao na Zvezdin gol, šta mi drugo preostaje nego da počnem da razmišljam i u tom pravcu? Na kraju sezone ću znati na čemu sam. Bajković je neprikosnoven, to mi je jasno, puno mi pomaže i na treninzima, ali sam na dosta mečeva čekao šansu da uđem na teren, makar sa klupe, na par minuta.
Ne bih voleo da me neko pogrešno razume, u Zvezdi se još razvijam, napredujem na treninzima, ali mi nedostaju utakmice. Za svaki sam dogovor, pa zvezdaš sam veliki, zato sam i došao na „Marakanu”, iako sam u Jagodini imao zagarantovano mesto među stativama. Tu sam ne da kukam, već da treniram i čekam šansu, usput i da priželjkujem titulu sa Zvezdom. Na kraju sezone, svakako, razgovaraću sa čelnicima kluba o tome kako ćemo i šta ćemo dalje. Priznajem da mi je posle bajkovitog Evropskog prvenstva u Litvaniji došao težak period, ali život je to - zaključuje Predrag Rajković.

Predrag Rajković i Stanija

Predrag Rajković i Stanija

Nisam u vezi sa Stanijom

Pravu malu estradnu pometnju napravio je Predrag Rajković pošto je na Instagramu postavio fotografiju na kojoj ispred novogodišnje jelke pozira sa starletom Stanijom Dobrojević.
- Novine već svašta pišu... Kažu, u vezi smo. Je l’ treba sad to da demantujem? Ne, nismo u vezi. Slučajno smo se sreli u „Hajatu” na dodeli sportskih priznanja. Tada sam je upoznao. Stanija je jedna normalna osoba, imali smo obostranu želju da se slikamo za uspomenu - nasmejao se Rajković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP