Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RADOMIR ANTIĆ ZA ALO! O ŠOKANTNOJ SMRTI BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE:

Cela Kina plače za Gogićem!

Autor: P. Milovanović | 05.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Smrt Gorana Gogića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde na radu u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu, šokirala je sve u Kini i Srbiji.

Radomir Antić

Radomir Antić | Foto: D. Živančević

Ništa nije ukazivalo na to da 29-godišnji čvrsti zadnji vezni ima bilo kakvih zdravstvenih problema, a onda se po završenom treningu samo srušio na zemlju i spasa nije bilo, jer je srce u bolnici prestalo da kuca. Tuga i neverica...
Radomir Antić, nekadašnji selektor “orlova”, koji u Kini vodi ekipu Hebej, dan nakon tragičnih vesti rekao je za “Alo!” da na Dalekom istoku ne mogu da dođu sebi zbog onog što se dogodilo velikom čoveku i igraču kineskog Đingdaoa Goranu Gogiću.
- Svi smo utučeni... Kina je zaista u velikom šoku i suzama zbog ove tragedije. Video sam i da je odradio popodnevni trening i da se samo srušio. To su strašne stvari - rekao je Antić.
Bivši trener Reala i Barselone objašnjava da su u Kini rigorozni detaljni pregledi, te da ništa nije ukazivalo na ovako stravičan kraj Gorana Gogića.
- Ovde su na svakih šest meseci ozbiljni pregledi, ali ovde je u pitanju slučaj koji potvrđuje da je pravilo da nema pravila. Nikad intervencija nije suvišna, samo što ovde, izgleda, nije mogla da pomogne. I dalje ne mogu da verujem da se ovo dogodilo, jer smo se baš pre dva meseca videli. Moj Hebej je igrao protiv njegovog Đingdaoa, a Goran je u igru ušao sa klupe. Pozdravili smo se posle meča, lepo popričali... Neverovatno je da ga više nema - zbunjen je Radomir.

Goran Gogić

Goran Gogić | Foto: A. Dimitrijević

 
Antić je u ime svog Hebeja poslao telegram saučešća Gogićevom klubu.
- Pošto smo slobodni u ovom kolu, odradili smo jutarnji trening, koji smo počeli minutom ćutanja u znak sećanja na Gogića. Naravno, moj klub je poslao i telegram. Ponavljam, svi smo utučeni, ne možemo da verujemo šta se dogodilo i kako život zna da bude surov - završio je razgovor Radomir Antić.

Gogić imao srčane probleme?!
Goran Gogić, koji je sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku titulu u sezoni 2013/2014, navodno je pre šest godina ima srčane probleme. Tada iskusni zadnji vezni nije prošao lekarske preglede u Ukrajini zbog problema sa srcem, da bi kasnije bez problema iste te preglede prošao u Srbiji...

Poslednji komentari
  • Ненад Vreme: 06.07.2015 17:13h

    Мало стишајте страсти. Не плаче ни Србија а камоли Кина за неким тамо анонимусом. Ја до прекјуче нисам ни чуо за њега а сад би па да плачем. Нека му је лака земља, и толико од мене.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP