Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MURINJO IZOSTAVLJA KAPITENA SRBIJE IZ TIMA

Čelsi bez Baneta na Šalke?

Autor: Ekipa Alo! | 06.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Drugog dana četvrtog kola Lige šampiona jedini predstavnik Srbije biće Neven Subotić, koji će sa svojim Dortmundom dočekati Arsenal. Što se tiče Branislava Ivanovića, on bi mogao sasvim neočekivano da izostane sa duela protiv Šalkea na „Stamford bridžu“.

Ceh plaća zbog  poraza u  Njukaslu:  Ivanović

Ceh plaća zbog poraza u Njukaslu: Ivanović | Foto: Reuters

Kako piše „Dejli star“, Ivanović je navodno razočarao menadžera Žozea Murinja na meču sa Njukaslom (0:2) proteklog vikenda, pa će na njegovo mesto doći Sezar Aspilikueta. Bane nije impresionirao Murinja u pokušajima da zaustavi Joana Gufrana i preseliće se na klupu, a osim Ivanovića, mesto u startnoj postavi bi mogli da izgube David Luiz i Eden Azar. Inače, „plavcima“ bi pobeda gotovo sigurno obezbedila plasman u osminu finala Lige šampiona.


Ako se u predstavnike mogu ubrajati i sudije, od naših ćemo večeras gledati i Milorada Mažića, koga čeka težak posao na stadionu „Kamp nou“, gde će deliti pravdu na meču Barselona-Milan. Katalonci su takođe nadomak obezbeđivanja pozicije koja ih vodi u narednu rundu i pokušaće da naplate Italijanima promašaje iz prethodnog kola na „San Siru“ (1:1).

Dortmund je u euforiji posle trijumfa nad Arsenalom u Londonu i još jedna pobeda nad Englezima zagorčala bi život Arsenu Vengeru, naročito jer Napoli čeka Marselj.

- Za mene je on ser Arsen Venger. Volim ga. On je pravi dasa - najavio je u svom stilu Jirgen Klop, trener „milionera“, sudar sa kolegom iz Londona.

Navijači CSKA ljuljali avion!


Više nego uzbudljivo bilo je na letu između Moskve i Mančestera u avionu u kojem su se nalazili navijači ruskog CSKA. Letelica je morala prinudno da sleti u Kopenhagen i izbaci pijane navijače, koji su skakali po avionu i ljuljali ga! Međutim, to se nije dopalo jednom navijaču, koji je popio malo više i počeo da se obračunava sa osobljem. Morala je da reaguje i danska policija, koja je odvela pijanog momka na trežnjenje u stanicu.
Tu, međutim, nije kraj - pre uzletanja, drugi navijač se žalio na odnos policije prema uhapšenom drugu, pa je i on morao napolje...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP