Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

E TO JE FUDBAL

Čelsi od poraza do trijumfa 5:4!

Autor: S. V. | 31.10.2012 - 23:26:00h | Komentara: 0

Još jedan spektakl u engleskom fudbalu! Fudbaleri Čelsija i Mančester junajteda pre samo tri dana odigrali su sjajan meč na “Stamford bridžu” i “crveni đavoli” su slavili sa 3:2. Međutim, osveta je brzo usledila u Liga kupu, gde su “plavci” slavili sa 5:4 i to posle produžetaka!

Čelsi

Mladost pre iskustva: Staridž beži Gigsu

Sve je počelo golom Rajana Gigsa u 22. minutu, koji je tako i u svojoj 23. sezoni kao profesionalni fudbaler postigao maker jedan gol u sezoni.
Na izjednačenje se čekalo samo devet minuta. David Luiz bio je precizan sa bele tačke, ali je i njegova radost bila kratkog daha. Sjajni Havijer Ernandez ponovo trese mrežu “plavaca”, baš kao i u Premijer ligi, u 43. minutu i svoj tim odvodi na pauzu sa prednošću od jednog gola.
Izabranici Roberta di Matea ponovo su stigli do izjednačenja u 52. minutu, a strelac glavom bio je defanzivac Geri Kejhil.
Očekivalo se da će Čelsi preuzeti kontrolu nad utakmicom, ali nije tako mislio Nani. Sjajno je Portugalac prošao po desnoj strani i na lep način lobovao Petra Čeha – 2:3.

Čelsi

Ubitačan u šesnaestercu: Havijer "Čičarito" Ernandez

Ovaj rezultat ostao je na snazi sve do poslednjeg minuta meča, kada mladi i neiskusni Vuton ruši Ramireša u kaznenom prostoru – penal! Siguran izvođač bio je Eden Azar za erupciju oduševljenja na tribinama, gde se našao i vlasnik kluba Roman Abramovič koji je meč pratio u društvu Andreja Ševčenka.

Utakmica je tako otišla u dodatnih 30 minuta, a Čelsi je pokazao da ima više snage, znanja i iskustva.
Vuton je kao na tacni dao loptu Staridžu koji obilazi Lindegarda i prvi put dovodi svoj tim do vođstva. Pobedu Čelsija potvrdio je Ramireš posle briljantnog prodora i asistencije Belgijanca Azara - 5:3.
Tačku na nezaboravnu utakmicu u 120. minutu stavio je Gigs sa bele tačke.

Ispali Liverpul i Totenhem!
Iznenađenje ili ne, tek Liverpul je ponovo razočarao svoje navijače pošto je na svom terenu eliminisan od Svonzija - 1:3 (0:1)! Ništa bolje nije prošao ni Totenhem na gostovanju Noriču. Gosti su vodili sa 1:0 do 84. minuta golom Bejla, ali je prvo Vertongen postigao autogol, da bi pobedu Noriču doneo Džekson u 86. minutu. Klint Dempsi je promašio penal za “pevce” u 90. minutu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP