Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENO-BELI JURE 2:0 U REVANŠU

Černomorec rutinski sa Zvezdom

Autor: | 01.08.2013 - 20:22:00h | Komentara: 0

U Evropi smo definitivno druga liga... Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, na gostovanju Černomorecu rezultatom 3:1 (2:0), gotovo rutinski, čime je nekadašnji šampion Evrope i sveta još jednom dokazao da nema čemu da se nada kada su u pitanju mečevi koji se igraju pod okriljem UEFA.

pp

Crveno-beli su hrabro ušli u meč, imali i više od igre u uvodnim minutima, pa onda i fenomenalnu šansu preko Kasalice koji je neshvatljivo iz neposredne blizine šutirao daleko pored gola. Kazna je stigla u 32. minutu. Đa Đeđe je pobegao odbrani Zvezde, prebacio Bajkovića, a Krneta u padu izbio loptu tek do najbližeg igrača Černomoreca, koji je stigao da uposli nemilosrdnog Rijeru na pet metara – 1:0.

Iako je protekle nedelje Zvezda dovela čak trojicu štopera, tandem centralnih defanzivaca opet su činili Lazić i Krneta, koji nisu mogli da se izbore sa ubacivanjima iz drugog plana domaćih fudbalera. Posle jednog takvog, Đa Đeđe je ponovo ostao sam, ali ovog puta nije imao problem da zatrese mrežu (2:0). Zvezda je tada delovala potpuno nokautirano, pa je pauza prijala fudbalerima koje je sa klupe vodio Miloš Kostić, u odsustvu suspendovanog Slaviše Stojanovića.

Petnaest minuta igre u drugom poluvremenu bilo je dovoljno Zvezdi da preko Vukana Savićevića smanji na 2:1, stvorio se pritisak na domaću defanzivnu liniju, a onda ni iz čega Marko Vešović je napravio potpuno bespotreban penal.

Sudija Ken Hansen je možda i prestrogo pokazao na belu tačku, a Antonov rutinski poslao Bajkovića na drugu stranu. Nakon trećeg gola Černomoreca, brojni navijači Crvene zvezde su ušli u sukob sa domaćim navijačima, ali čuvari reda i mira su na vreme reagovali i sprečili veće incidente. Bilo kako bilo, Zvezda nije prikazala bog zna kakvu igru i na koji bi način mogla da ugrozi Černomorec u revanšu, u kojem će juriti pobedu od 2:0.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP