Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLIĆI” (U-21) VEĆ RAZMIŠLJAJU O DUELU SA DOMAĆINOM (SUBOTA, 18)

Češka sutra mora pasti!

Autor: | 19.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Mlada reprezentacija Srbije (U-21) arhivirala je startni remi sa Nemačkom (1:1) i okrenula se okršaju sa Češkom, koji je očekuje u drugom kolu sutra uveče od 18 časova na stadionu „Letna“.

Kapiten: Goran  Čaušić (levo)

Kapiten: Goran Čaušić (levo) | Foto: Profimedia

Filip Đuričić, igrač utakmice sa “pancerima” u izboru UEFA, kaže da bi naša selekcija prihvatila i remi da nam ga je neko ponudio pre meča.


- Istina je da smo možda mogli do pobede, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome jer dobro smo igrali i došli do dobrog rezultata na kraju. Stali smo posle isključenja njihovog igrača, što možda nekog može da čudi, ali umorili smo se tokom 70 minuta trkačkog pariranja Nemačkoj. Da je ova ekipa igrala češće zajedno, verovatno bi imala i rešenje i za takve situacije. Ovako, treba da budemo zadovoljni, da se dobro odmorimo i pripremimo za Češku - poručuje doskorašnji fudbaler Majnca.
I kapiten Goran Čaušić je zadovoljan bodom.

- Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali dobro je. Nadamo se da ćemo protiv Češke i Danske doći do pobeda i proći u polufinale. Malo smo pali u finišu, jer smo mnogo pretrčali, istrošili se do momenta kada je isključen nemački igrač i nismo stvorili šansu u finišu - priznaje prvotimac turskog Esišehira.

Štoper Aleksandar Pantić već razmišlja o okršaju sa domaćinom.
- Dali smo gol na vreme i igrali dobro, ali smo primili jeftin pogodak. Bolji smo bili do njihovog isključenja, posle toga smo sagoreli u prevelikoj želji, pa smo mogli da primimo još jedan iz kontre. Česi su domaćini, imaju podršku publike, pa nas čeka jak meč, utakmica odluke - zaključuje defanzivac Viljareala.

Zvezdaši sede na klupi!

Mlada reprezentacija Srbije, koju prevodi selektor Mladen Dodić, protiv Nemačke je nastupila u sastavu: Dmitrović (Čarlton), Stojković (Čukarički), Spajić (Tuluz), Pantić (Viljareal), Petrović (Partizan), Čaušić (Esišehir), Brašanac (Partizan), Jojić (Dortmund), Đuričić (Benfika), S. Srnić (Čukarički), Pešić (Tuluz). Sa klupe u našem timu šansu čekaju - Golmani: Perić (Jagodina) i Stevanović (Čukarički), igrači: Petković (C. zvezda), Ćosić (Peskara), Filipović (Jagodina), Ćirković (Partizan), Kovačević (C. zvezda), Mijailović (Kajseri), Ivanić (Vojvodina), Čavrić (Genk), Milunović (Platanijas), Trujić (Partizan).

Poslednji komentari
  • mix Vreme: 19.06.2015 22:36h

    Ne delite momke po klupskim bojama! Oni su ovde svi jedno:SRBIJA! Zaista cestitam na izuzetnoj igri protiv Svaba! Odavno, od meca istog ovog tima protiv Furije , nisam video jednu nasu ekipu da igra ovako mastovito i leprsavo a uz to i izvanredno sadrzajno i sa fantasticnim tempom! Kad ste to pokazali protiv ovih azdaha, mozete sad sve, mozete do finala! Cesi? Jesu domacini, ali mi imamo mnogo dobar tim, bolji od njih i samo napred!. Naravno na pobedu jer je Danska napravila sokantan rezultat i poremetila sve prognoze tako da sad nema druge nego pobeda protiv domacina!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP