Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LETNJA FUDBALSKA PIJACA

Čičarito se seli kod Nemanje

Autor: Ekipa Alo! | 28.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Inter želi ponovo u sam vrh italijanskog fudbala. Erik Tohir, ambiciozni gazda ekipe sa „Meace“, spreman je da odreši kesu za Čičarita Ernandeza (26) iz Mančester junajteda.

Oriđi Liverpulov!
Mladi napadač Divok Oriđi (19) veoma je blizu prelaska u Liverpul. Menadžer tima sa „Enfilda“ Brendan Rodžers smatra da Belgijanac poseduje neverovatan talenat i da je pred njim svetla budućnost. Oriđi se neće odmah preseliti na Ostrvo, očekuje ga još godinu dana igranja u matičnom klubu Lilu.

Vreme je za  Seriju A:  Čičarito

Vreme je za Seriju A: Čičarito | Foto: Profimedia


Čičarito kod Vidića
Inter želi ponovo u sam vrh italijanskog fudbala. Erik Tohir, ambiciozni gazda ekipe sa „Meace“, spreman je da odreši kesu za Čičarita Ernandeza (26) iz Mančester junajteda. Pregovori dva kluba trebalo bi da počnu u ponedeljak u Vašingtonu. Obe ekipe se trenutno nalaze na severnoameričkoj turneji. Omaleni napadač nije po ukusu Luja van Gala i izvesno je da će ovog leta promeniti sredinu.

Inzagi želi Ajua
Filipu Inzagiju, novom treneru Milana, potrebna su pojačnja. Na „San Siro“ bi mogao da stigne Andre Aju (24). Marselj je odbio ponudu Napolija tešku tri miliona evra, pa sad dolazak u Milano deluje kao realna opcija. Adrijano Galijani je navodno obećao Inzagiju da će dobiti jednog igrača sličnih karakteristika. Ostaje da se vidi da li će to biti baš ofanzivni vezista iz Gane.

Lukaku blizu ostanka u Evertonu
Bliži li se kraj sage zvane Romelu Lukaku? Mladi napadač definitivno nije po ukusu Žozea Murinja, menadžera Čelsija, pa je izvesno da će ponovo napustiti London, ali ovoga puta trajno. Lukaku je prošle sezone ostavio sjajan utisak na pozajmici u Evertonu, a sada je ponovo veoma blizu „Gudisona“.
- Naravno da ćemo ga dobiti - rekao je menadžer „karamela“ Roberto Martinez.
Veliko je pitanje da li Everton ima dovoljno novca za ovaj transfer. Lukaku se stidljivo pominje i kao potencijalno pojačanje Reala iz Madrida. Navodno, Falkao je za „kraljeve“ prva opcija, a reprezentativac Belgija rezervna varijanta.

Pogba

Pogba | Foto: Profimedia


Pogba ostaje crno-beli
Pol Pogba (21) ne mrda iz Juventusa. Dok je Arturo Vidal na vratima šampiona Italije, mladi Francuz ovog leta neće menjati sredinu. Kako javlja „Tuto sport“, reprezentativac „trikolora“ je na korak do potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora sa „starom damom“. Klub iz Torina je ponudio platu od oko tri miliona evra i još milion na ime raznoraznih bonusa. Očekuje se da Pogba prihvati ponudu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP