Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UMIRU OD GLADI

Čik pogodi šta imam za večeru? BUĐAV LEBAC!

Autor: M. Zdravković | 06.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

U Zvezdi se, izgleda, ponavlja gladna godina 2008. isto kao kod Den Tane!? “Buđav lebac” od grupe „SARS“ u fenomenalnoj obradi “delija” bio je tada pravi hit na severu kada se pročulo da pojedini stariji igrači pozajmljuju pare mlađima da prežive, a sada je, barem prema rečima iskusnog defanzivca Nikole Petkovića, situacija još kritičnija, jer igrači crveno-belih bukvalno nemaju šta da jedu.

A u Partizanu mortadela i „nutela“: Mudrinski, Petković i Spajić

A u Partizanu mortadela i „nutela“: Mudrinski, Petković i Spajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Istup potpredsednika Nebojše Čovića, koji im je u ponedeljak uveče poručio da se strpe zbog para ili da idu u druge klubove ako imaju bolje, bili su povod da iskusni fudbaler u ime saigrača podigne glas.

Animacija  iz spota „SARS-a“

Animacija iz spota „SARS-a“

Buđav leba, gol nam treba!
pesma „SARS-a“ u interpretaciji „delija“ izgleda ovako:


Šta igrači imaju za večeru,
buđav lebac, buđav lebac,
na, na, na, na...
Šta igrači imaju za večeru,
buđav lebac, buđav lebac.
A kod Dobrivoja u frižider svega - mortadela i nutela
na, na, na, na...
A kod Dobrivoja u frižider svega - mortadela i nutela
Konobaru, aj donesi za igrače malo mesa i kolače,
na, na, na, na...
Konobaru, aj donesi za igrače malo mesa i kolače
Sad, Zvezdo, na gol,
sad, Zvezdo, na gol,
nema ‘leba, gol nam treba,
na, na, na, na...
Sad, Zvezdo, na gol,
sad, Zvezdo, na gol,
nema ‘leba, gol nam treba

- Igrači se susreću sa ogromnim problemima. I to nije pitanje da hoćemo da idemo ne znam gde i da radimo ne znam šta, već je problem čiste egzistencije. Neki od nas nemaju šta da jedu! Eto, to je situacija u kojoj su igrači Zvezde. Svidelo se to nekome ili ne, tako stoje stvari u našoj svlačionici. Od nas ovde, 99,9 odsto igrača nema šta da jede, a to nije problem javnosti ili vas novinara, koji nas stalno napadate - istakao je Petković.

Defanzivac Zvezde,koji je zakačio i „gladni period“ kod nekadašnjeg predsednika Den Tane pre nekoliko godina kaže da očekuje da će uskoro biti isplaćene plate igračima, kako im je ranije obećano.

- To što je obećano u Antaliji nije bitno, ovoj ekipi je obećan novac pre tri godine, pa skoro ništa nije dobila. Ova ekipa je navikla na obećanja, ali su se problemi u međuvremenu nagomilavali. Sada je baš ozbiljan problem. Ja verujem da će biti nešto do petka. Igrači veruju ovoj upravi 100 odsto i znamo da pare nisu stigle i da nemaju da nam daju. Znamo i da bi nam ih dali da ih imaju - kaže Petković i obećava navijačima novu Zvezdu od subote i meča sa Novim Pazarom.

Zavodi red: Čović

Zavodi red: Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čović preti igračima zbog priče o gladi i nemaštini!

Potpredsednik Zvezde Nebojša Čović oštro je reagovao na istup Nikole Petkovića, koji se požalio na glad i nemaštinu na “Marakani”.
- Ono što smo obećali ispunili smo i igračima su uplaćene naknade u iznosu od 150.000 evra neto. Tako su se stekli uslovi da više ne postoje razlozi o pričama o gladi i nemaštini. To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, na primer. S obzirom na to da smo mi ozbiljan klub, ma šta ko mislio, budu li se nastavile ovakve priče, koje su u osnovi neistinite, biće pokrenuta disciplinska odgovornost za svakog ko na ovaj način izlazi u javnost i time je obmanjuje i nanosi ogromnu štetu klubu. Bolje bi bilo da fudbaleri misle na igru i da naprave rezultat koji se od njih očekuje. Neka se javno obraćaju svojom igrom, borbenošću i rezultatima, a ne praznim pričama i alibijima koji brukaju Zvezdu - rekao je potpredsednik Nebojša Čović.

Stigao kofer  na „Marakanu“

Stigao kofer na „Marakanu“ | Foto: Shutterstock

Igračima Zvezde uplaćena lova!

Kao što je obećano posle sednice Upravnog odbora, novac od prodaje Veljka Simića švajcarskom Bazelu (150.000 evra) stigao je juče na „Marakanu“ i odmah je preusmeren na račune gladnih prvotimaca Zvezde. Svaki igrač će dobiti onoliko koliko su se momci međusobno dogovorili oko raspodele (otprilike od 3.000 do 10.000 evra), ali nema sumnje da će veći deo tih para odmah otići na vraćanje dugova od kojih su živeli u prethodnim mesecima.
Inače, potpredsednik Nebojša Čović bio je oštar u ponedeljak uveče u tvrdnji da on i saradnici nisu retardirani, pa da treba trener Janković da im kaže da igrači imaju finansijske probleme. Ipak, reakcija šefa stručnog štaba izostala je posle jučerašnjeg treninga, jer je odlučio da ne daje nikakve komentare.

Poslednji komentari
  • Renata Vreme: 30.09.2013 12:00h

    Idealan kucni ljubimac za tebe je Papagaj Nimfe

  • Renata Vreme: 01.10.2013 08:57h

    Renata tvoj idealan kucni ljubimac je Papagaj nimfe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP