Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIGERIJAC RAZLOG NEMIRA NA MARAKANI

Čović: Daudu je isplaćen da nas ne bi namagarčili!

Autor: Alo | 06.06.2013 - 16:33:00h | Komentara: 4

Potpredsednik FK Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je zašto su Srđan Mijailović i Aleksandar Pantić podneli zahteve za raskid ugovora, kao i zašto su izmirena dugovanja samo prema Nigerijcu Abioli Daudi.

U minut do 12:  Nebojša Čović

Pored Mijailovića i Pantića, zahtev za raskid ugovora su podneli braća Srnić koji su nastupali na pozajmici u Čukaričkom.

"Jedno je samo sedeti i slikati se, a drugo raditi i slikati se. Žao mi je što sam bio u pravu kad sam upozoravao da će nam se ovo dogoditi. Ljudi moraju da shvate da je naša omladinska škola urušena i da je ovo samo nastavak priče. Iz razgovora s Pantićem i Mijailovićem shvatili smo da oni nisu nezadovolljni finansijskim stanjem, nego tretmanom u ekipi. Ako ih je neko savetovao da to urade, pogrešio je. Mislim da će imati više štete nego koristi", rekao je Čović.

Oni su rešili da se obrate Arbitražnoj komisiji FSS nakon što su saznali da je uprava kluba odlučila da isplati Abiolu Daudu, za kojeg je interesovanje pokazao Partizan.

"Odluku da se isplati Abiola Dauda jednoglasno je doneo upravi odbor. I odmah da vam kažem da sportski direktor Zoran Stojadinović s tim nema veze. Morali smo da tu uradimo kako ne bismo bili namagarčeni. Jer nama je stalo da Dauda ostane u crveno-belim bojama. Znamo da je postojala mogućnost da promeni dres. Ne verujem da je to dodatno iziritiralo igrače...", smatra Čović.

On se osvrnuo i na odluku Sportskog suda u Lozani koji je naložio Crvenoj zvezdi da menadžeru Milanu Ćalasanu isplati 2,5 miliona evra.


"Stigla je presuda u klub. Video sam je, ali nisam se mnogo bavio tim slučajem. Iz čisto higijenskih razloga. Postoje savremenici tog dogovora u klubu, pa je najbolje da pitate njih", jasan je bio Nebojša Čović, verovatno aludirajući na Dragana Džajića, koji je bio predsednik i u vreme kada je klub s Ćalasanom potpisao ugovor da se procenat od prodaje Nikole Žigića deli pola-pola.

Poslednji komentari
  • teo Vreme: 06.06.2013 18:00h

    Najveci sin delijske populacije ugradjen u calasanovu polovinu.... Coki je bio jasan! Cista nehigijena!

  • DA DA Vreme: 06.06.2013 19:51h

    Ovaj gos. pravi Cirkus bez para!

  • Luiggi Vreme: 07.06.2013 08:42h

    daj bre ti i stojadinovic isprsite se po 2,5 miliona pa da nam krene jer ulazak u ligu evrope povratili bi i vise no sto ste ulozili

  • ultrarechten Vreme: 09.06.2013 10:08h

    Zbog Cokija 'leba necete imati da jedete. To cete vrlo brzo videti. Doveli ste istinsku legendu u klub da bude samo marioneta ovog metalca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP