Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SPUŠTA LOPTU

Čović: Nemam nikakav stepen mržnje prema Duletu

Autor: P. M. | 15.02.2013 - 23:49:00h | Komentara: 6

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda gostovao je na "SOS" kanalu gde je rekao da je krajnje vreme da se smire strasti između večitih rivala Zvezde i Partizana. Takođe, Čović je rekao da ne gaji animozitet prema treneru crno-belih Dušku Vujoševiću.

Od njega se očekuje da se izbori sa dugovanjima Zvezde: Nebojša Čović

Smiruje strasti: Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš

Prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana ne krije da su svi otišli predaleko, a poslednja činjenica koja to potvrđuje su dešavanja u finalu Kupa u Kragujevcu.

- Svi smo otišli predaleko. Ali ja kao predsednik kontrolišem rad ljudi u klubu, i trener Zvezde neće nikad uraditi nešto što će snositi velike sankcije. Ružni su povici, vređani su mi porodica, sin, ženi su pevane odvratne pesme - rekao je Čović.

On je zatim objasnio izjavu s početka sezone kada je na predstavljanju tima rekao da će Srbija biti srećnija ako Zvezda bude pobeđivala.

- Ja verujem da će biti srećnija, jer je postalo monotono da Partizan pobeđuje. Više je zvezdaša, a što se tiče prozivki, ne mislim da je Partizan strani klub.

Duško Vujošević

Šta li će reći posle svega?: Duško Vujošević| Foto: Beta

Čović je zatim objasnio da ne mrzi šefa stručnog štaba ljutog rivala Duška Vujoševića, sa kojim je prošle godine vodio rat saopštenjima putem medija.
- Njegov rad nisam nikad osporavao, samo kada se nešto na silu radi. Dule je neka moja generacija, nemam nikakav stepen mržnje prema njemu, ali on kad ne zna da opravda neuspehe, ulazi u rasprave koje nemaju veze sa košarkom - konstatuje Čović.

Očekivano, potpredsednik FK Crvena zvezda se osvrnuo i na dešavanja na "Marakani", i tešku finansijsku situaciju koja vlada.

- Niko od nas nije priveden da spasava Zvezdu, taman posla. Ali se nismo ni bunili na poziv, nismo odbili da pomognemo fudbalskom gigantu. Bilo je tu tenzije zbog obima posla, razumem i napetost Džajića posle svega kroz šta je prošao, njegovo mesto je teško i odgovorno. On vodi privrednog giganta, tako bar ja doživljavam Zvezdu. A ona se trenutno potpuno nakrivila pa svi moramo da budemo operativni. Vreme je da se uvede red, neki će nas osporavati, ali kažem da mora da bude manje zaposlenih jer nema posla za toliko ljudi. To je jedini nesporazum na koji smo preemotivno reagovali - zaključio je Nebojša Čović.

Poslednji komentari
  • toba Vreme: 16.02.2013 09:11h

    Kaže psovali ga. Blago njemu kada je zaboravio šta su mu zvezdasi sve izgovorili u Železniku prije 4-5 godina, kada su provalili poluvremenu u halu. Vređali mu najstrašnije ženu, "akcentovali" njegove fizicke i moralne vrednosti ... Tada je optužio Žeželja, Đilasa, Vesića i ostale žute.Da ima obraza, nikada nebi bio u Zvezdi. Tuga kompleksaša iz predgrađa. Što se tada nisu prekidale utakmice?

  • juzna srbija Vreme: 16.02.2013 10:33h

    ti si najvece zlo u srbiji,gde se ti pojavis nastaje pustos...

  • car Vreme: 16.02.2013 21:18h

    Pa opet Covic,batalite ga bre,zaboravite da postoji,nisam video vceg kompleksasa i smutljivca od njega!!!

  • Miro Vreme: 16.02.2013 21:28h

    Ti do 12 mrziš sebe a onda ceo svet! a što mrziš Bojana Radovanovića? čovek doktor nauka kao i ti lepo opisuje kako ste se talili na Kosmetu!da li si privremeno aboliran?veruj mi ne zadugo jer Vučić lopovluke ne prašta! GOTOV SI!

  • Miško Vreme: 16.02.2013 21:32h

    Pa ti mrziš sve oko sebe,malo si se usilio posle nadam se privremene abolicije i malo si se zeznuo u sukobu sa Džajom jer on je trajno aboliran a ti?Vučići ne smeju ni frižider da otvore jer misle da ćeš se i tu pojaviti ali uzalud gotov si

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP