Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

O ISTUPU SINIŠE MIHAJLOVIĆA

Ćović: Selektore, u ofsajdu ste!

Autor: M. Z. | 16.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 6

Potpredsednik Zvezde Nebojša Čović ističe u razgovoru za “Alo!” da kod čelnih ljudi u novoj upravi ne postoji nikakva ideja o osnivanju takozvane fondacije za pomoć slavnom klubu u koju bi bivši igrači uplaćivali novac.

Mihajlović malo  trči pred rudu:  Nebojša Čović

Mihajlović malo trči pred rudu: Nebojša Čović | Foto: RAS

Samim tim, tvrdnja srpskog selektora Siniše Mihajlovića da nikada ne bi uplatio pare u takvu fondaciju, jer je Zvezdi mnogo dao kao igrač i da je bolje da umesto njega to učini šeik Muhamed, koji je nedavno posetio “Marakanu”, mogla bi da se okarakteriše kao pucanj u prazno kormilara “orlova”.


Šta je rekao Mihajlović?


Na pitanje novinara “Sporta” koliki će biti njegov doprinos finansijskoj konsolidaciji Zvezde, Mihajlović je odgovorio:
- Moj doprinos!? Neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka neki drugi daju koliko sam ja i možda će uspeti da stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala!

- Nisam čovek fudbala, ali znam šta je to ofsajd i mogu upravo tu terminologiju da iskoristim kako bih prokomentarisao tvrdnju koju je izrekao gospodin Mihajlović. Izuzetno poštujem sve što je Siniša učinio za Zvezdu i srpski fudbal, ali je malo požurio i prerano izrekao neke stvari koje nisu na mestu i nisu istinite, jer nikakva slična fondacija nije u planu - kaže Čović za “Alo!”.

- Nikada ni ja, a ni članovi uprave nismo spomenuli fondaciju sastavljenu od bivših igrača i ne znam kome je takva ideja uopšte pala na pamet. Niti smo pozivali bivše igrače da daju svoje pare za klub, niti ćemo to činiti ubuduće, pa ne pada nam na pamet da to radimo - napominje Čović.
Čelnik crveno-belih objašnjava i kako je zamišljeno da zvezdaši pomognu svom klubu.

- Nikoga neću juriti okolo, vući ga za rukav i tražiti mu da uplati pare za pomoć Zvezdi. Otvorićemo dva javna računa, devizni i dinarski, i svako ko oseća potrebu sam će uplatiti pomoć voljenom klubu. Naša obaveza biće, kao uprave, da jednom mesečno prikažemo koliko smo novca dobili na ime pomoći i sve transparentno radimo, ka i do sada - objašnjava Nebojša Čović.
Inače, potpredsednik crveno-belih i dalje muči muku s Borcem i Slobodom, koji drže klub u blokadi i još uvek se čeka njihov odgovor.
Poslednji komentari
  • ja Vreme: 16.01.2013 15:49h

    pa zar jedan atentator,covek koji je pokrao srbe na kosovu,agro banku...da soli pamet jednom mihajlovicu

  • Srki Vreme: 16.01.2013 16:04h

    Jadna je zemlja,a i klub,u kojima covek kao ti govori...

  • rade Vreme: 16.01.2013 16:20h

    posto znamo da niste covek fudbala vec biznisme leva ruka desni dep neznam odakle ti pravo da ti dajes sud o mihajlovicevoj izjavi kad svi znaju koliko je dao za zvezdu a nikad mi nece biti jasno kako ti opstajes u ovom drustvuto znaci da je drustvo lopovsko i kvarno

  • milos Vreme: 16.01.2013 16:31h

    Veca je tezina to sto je Mihailovic rekao koliko je iznosio transfer--15mil.evra--nego to sto nece da da pomoc.Pitanje je dali je prijavljeno 15 mil.transfera,koliko je placeno poreza na to,ko je uzeo pare.Sva ta pitanja bole Covica pa skrece pricu na drugu stranu.

  • aca Vreme: 16.01.2013 18:18h

    Sta sve ovaj Covic dozvoljava sebi ..Strasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP