Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MATEJA KEŽMAN ZA ALO!

Čoviću, bez šala o Tuđmanu!

Autor: D. Ostojić | 27.11.2012 - 23:59:00h | Komentara: 10

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda i član zadužen za finansijski sektor u okviru “radne grupe za spas FK Crvena zvezda”, ponovo je između večitih uzburkao strasti, koje su, bar se na trenutak činilo, bile smirene pred prethodni derbi.

Nema isti smisao  za humor kao Nebojša Čović:  Mateja Kežman

Nema isti smisao za humor kao Nebojša Čović: Mateja Kežman | Foto: Goran Srdanov

Izjava da je Zvezda stub srpstva i da nikada nije imala imena poput Franje Tuđmana u upravi odmah je izazvala oštru reakciju s druge strane Topčiderskog brda. Ipak, dan posle svega, Mateja Kežman, legendarni napadač Partizana, pokušava da smiri strasti.


Partizanu treba jaka Zvezda!

Iako ne krije da je veliki “grobar”, bivši srpski reprezentativac ne krije da ga raduju pozitivne vesti sa “Marakane”.
- Svako normalan želi da sportski klubovi u njegovoj zemlji funkcionišu na najbolji mogući način. Nikada se nisam radovao tuđoj nesreći. Nadam se da je formiranje radne grupe u Crvenoj zvezdi početak rešavanja velikog problema koji crveno-beli imaju. Radujem se i zbog toga što bez jake Zvezde nećemo imati ni jak Partizan - objašnjava Kežman.

U razgovoru za “Alo!” priznaje da mu nije svejedno kada pročita da tako nešto neko priča o njegovom voljenom klubu, kao i da mu je mučno kada čita prepucavanja između večitih, ali da ipak veruje Nebojši Čoviću, koji je odmah drugi dan posle izjave rekao da se samo malo šalio.

- Želim da mu verujem! Ne poznajem ga lično, ali znam koliko dobrih stvari je uradio u sportu, prvo sa FMP-om, a sada i sa KK Crvena zvezda. Međutim, moram da priznam da mu je ova šala neslana jer šale vezane za najvećeg rivala uvek mogu da budu shvaćene kao provokacija.
Pogotovo mislim da sada nije trenutak za tako nešto, posebno zato što je Haški tribunal nedavno pustio na slobodu Gotovinu i Markača - iskren je čovek koji je mnogo puta zagorčao život igračima i navijačima crveno-belih.

Voli neslane šale: Nebojša Čović

Voli neslane šale: Nebojša Čović | Foto: Beta


Kežman ipak veruje da će u budućnosti biti sve manje ratova saopštenjima, a sve više vesti poput one posle 143. večitog derbija kada smo saznali da je Dragan Džajić pre meča na “Marakani” ugostio Dragana Đurića, prvog čoveka crno-belih, i još nekoliko članova uprave najvećeg rivala.

- To je pravi put! Dobro je da ima tenzije između Zvezde i Partizana, pogotovo na terenu, ali sve to mora da bude u sportskim i okvirima fer-pleja. Jedino tako i jedni i drugi mogu da napreduju, a igrači na terenu da pokažu najbolje što znaju. Samim tim bi i navijači više dolazili na stadion i posle derbija zadovoljniji odlazili kući - zaključuje Mateja.
Poslednji komentari
  • sandra Vreme: 28.11.2012 03:08h

    Čovek je samo rekao istinu

  • sandra Vreme: 28.11.2012 03:09h

    Čovek je samo rekao istinu.

  • alek Vreme: 28.11.2012 09:04h

    Patriotski pljackas samosvadja navijace ...sramota.

  • zkacar Vreme: 28.11.2012 09:13h

    Da , istina je .Sportsko društvo Partizan pa i fudbalsku sekciju osnovala je JNA. Uticaj Vojske na Partizan trajao je do početka pedesetih . Međutim kožni mantili , po Čoviću , bolji deo srpstva , stajali su iza osnivanja i vodili i CZ i kontrolisali sva zbivanja u zemlji . Za ponos .

  • Djuradj Vreme: 28.11.2012 09:36h

    Ma voli Ćoki da se šali. Tako je bilo i sa Zemuncima onomad, samo se šalio kad oni shvatili ozbiljno....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP