Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAD SU „GROBARI” UJEDINJENI I PARTIZAN LAKŠE POBEĐUJE

Crno-beli JUNAJTED

Autor: M. Rangelov | 25.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Posle četiri godine, „grobari” su ponovo zajedno pevali sa južne tribine. Meč između Partizana i Donjeg Srema, označio je kraj sukoba među pristalicama crno-belih, „ratne sekire” su zakopane. Dešavanja na tribinama, i ujedinjenje sukobljenih frakcija pristalica tima iz Humske bilo je daleko zanimljivije od same igre.

Načeo Sremce:  Strelac Škuletić  slavi sa Grbićem

Načeo Sremce: Strelac Škuletić slavi sa Grbićem | Foto: Aleksandar Dimitrijević

U prvih 45 minuta duela sa Sremcima, vicešampion Srbije izgledao je bezidejno, na momente i umorno. Pravu uspavanku, golom iz jedanaesterca prekinuo je Petar Škuletić u samoj završnici poluvremena. U želji da za revanš sa Nefčijem odmori iskusne prvotimce, šef struke Marko Nikolić na klupi je ostavio Lazovića i Sašu Ilića, dok povređeni Nikola Drinčić nije bio ni u protokolu.

Varga menjao Nikolića

Prvi trener Partizana Marko Nikolić je zbog suspenzije utakmicu posmatrao iz tunela, a na klupi crno-belih na ovom susretu sedeo je pomoćnik Zvonko Varga.

Na samom startu drugog poluvremena, Donji Srem je nekoliko puta ozbiljno pripretio a odličnim intervencijama istakao se čuvar mreže domaćina Milan Lukač. Posle ulaska na teren već pomenutih Lazovića i Saše Ilića, igra Partizana dobila je sasvim drugu dimenziju. Pogotkom iskusnog napadača u 66. minutu, domaćin je praktično rešio pitanje pobednika. Saša Marković je posle pravog „bilijara” u 76. minutu postavio konačnih 3:0.

Kad su „grobari” ujedinjeni i Partizan lakše pobeđuje

Kad su „grobari” ujedinjeni i Partizan lakše pobeđuje | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Partizan je u meču sa Donjim Sremom položio važan kolokvijum, a glavni ispit, Marka Nikolića i njegove izabranike očekuje već u četvrtak u Azerbejdžanu.

Gde je Ninković?


Izgleda da je Nikolu Ninkovića, „usijana glava“ ponovo koštala mnogo. Ponašanje i izjave posle meča sa Nefčijem, skupo su koštale mladog fubalera. U drugom kolu JSL, popularni Džigi nije bio ni u portokolu, nova kazna ili nešto drugo?

Drinčić: Igrač sam Partizana!


Iako su ga izraelski mediji još pre nekoliko dana preselili u Makabi iz Haife, vezista Partizana Nikola Drinčić govori suprostno.
- Bilo je nekih kontakata, ali mene niko nije zvanično zvao. Igrač sam Partizana, a šta će se dogoditi do kraja prelaznog roka zaista ne znam. Razmišljam samo o crno-belima i posebno o revanšu protiv Nefčija. Veoma je važno da se plasiramo u Ligu Evrope i spasmo sezonu - rekao je Drinčić .

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP