Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRNO-BELI DANAS (17) GOSTUJU NA BRDU

Čuku ne plaši Partizan!

Autor: P. Vuković | 22.03.2015 - 07:34:00h | Komentara: 0

Najteži ispit do sada fudbaleri Partizana u prolećnom delu Superlige imaće danas (17) na Banovom brdu, gde gostuju Čukaričkom. Domaćin je za mnoge najprijatnije otkrovenje šampionata, drže treću poziciju i sigurno se neće uplašiti pulena Marka Nikolića, koji u 2015. baš i ne blistaju.

Žele nova tri boda: Fudbaleri Partizana

Žele nova tri boda: Fudbaleri Partizana | Foto: A. Dimitrijević

Istina, crno-beli su slavili u prvom duelu sa Čukom (4:2), ali u timu više nema Lazovića, Škuletića, Pantića... Zbog toga će, prema rečima iskusnog stručnjaka Dragoslava Stepanovića, igrači Partizana teško do celog plena na Brdu.

- Fudbaleri Čukaričkog, kada izađu iz kuće, ne razmišljaju ni o čemu drugom osim o fudbalu. Plaćeni računi, žene i deca podmireni. Fudbaleri Partizana, iako jure titulu, ne primaju pare i svi znaju da im plate kasne mesecima, a i nisu isti tim kao jesenas. Kako možeš da budeš motivisan kada znaš da su ti žena i deca gladni, kada nemaš za račune?! - objašnjava Stepi u razgovoru za „Alo!“.

Iskusni stručnjak ne krije da će navijati za Čuku i zbog Crvene zvezde.

- Od srca Čukaričkom želim da pobedi crno-bele, što bi još jedan moj bivši klub trebalo da iskoristi, Crvena zvezda. Ljudi iz Čuke su pokazali da sa malo love, koja se isplaćuje redovno, može da se postigne uspeh. Napravili su tim koji će se, zapamtite, za kratko vreme boriti za titulu. Svi će radije ići tamo nego u Zvezdu i Partizan - poručio je Stepanović.

Crno - beli dobili platu

Pokušali su u Partizanu da motivišu igrače pred meć sa Čukaričkim tako što su im ispplatili decembarsku platu. Čim je potpisan ugovor o sponzorstvu sa "Telekomom", igračima, stručnom štabu i zaposlenima u JSD je legla plata.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP