Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREUZEO ODGOVORNOST

Ćurčić potvrdio konflikt između Kolarova i Mitrovića!

Autor: Blic | 08.06.2015 - 09:44:00h | Komentara: 0

Kao da nikada ne može da bude sve idealno u fudbalskoj reprezentaciji, pošto su se četiri dana pre meča sa Azerbejdžanom na treningu sukobili Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović.

Radovan Ćurčić

Radovan Ćurčić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Situacija se dogodila pre četiri dana na treningu i svi krivicu preuzimam na sebe. Želeo sam treninge ove nedelje sa puno duela, sa dosta takmičenja, agresije… Imamo jedan bod u kvalifikacijama, ne možemo lagano da treniramo. Nije to bilo ništa što se dogodilo ni prvi ni poslednji put, važno je da nije preraslo u veći konflikt. Sutradan smo imali još bolji trening. Nama je bitno da su ta dva igrača posle pet minuta bili u još boljim odnosima nego pre toga. Jednostavno, uz puno kontakta došlo je do duela. Nismo nimalo mirni jer imamo jedan bod, nervozni smo previše i želimo što pre da izađemo iz ove situacije. Sve su to logične posledice", rekao je Ćurčić a prenosi sajt FSS.

Nisu  zaboravili  Srbiju: Ivanović  i Kolarov

Selektor krivac za varnice: Aleksandar Kolarov na treningu| Foto: EPA

Fudbalere Srbije u subotu 13. juna očekuje odlučujući meč u Kopenhagenu, jer moraju da pobede Dansku kako bi ostali u trci za plasman na EURO2016.
"Imali smo periode dobre i loše igre. Ekipa Azerbejdžana uspela je da nam napravi određene probleme, posebno u prvom poluvremenu. Drugi deo bio je mnogo bolji. I igrači koji su ušli sa klupe doneli su nam potrebnu svežinu u igri. U svakom slučaju, veoma poučna utakmica, iz koje može mnogo toga da se iskoristi da bismo što bolje izgledali na utakmici protiv Danske. Zadovoljni smo, postigli smo četiri gola, ali videli smo i svoje probleme. Radićemo na njihovom otklanjanju sledećih sedam dana. Psihološki bi trebalo da napredujemo, jer je evidentno da smo u proteklom period, zbog slabijih rezultata i u prijateljske utakmice ulazili previše opterećeni", poručio je Ćurčić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP