Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ, POTPREDSEDNIK FSS-A, NAJAVIO:

Ćurčić selektor na duže staze!

Autor: P. Milovanović | 22.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Dik Advokat je prošlost, a Radovan Ćurčić budućnost Srbije! Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, jasno je poručio da je stručnjak koji je s mladom selekcijom nokautirao Španiju i odveo „orliće“ na EVRO 2015 u Češkoj jedini kandidat za preuzimanje anemičnih „orlova“.

Zna znanje: Radovan  Ćurčić, jedini kandidat  za selektora Srbije

Zna znanje: Radovan Ćurčić, jedini kandidat za selektora Srbije | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ćurčić nema protivkandidata, u FSS-u imaju bezgranično poverenje u njegov rad, a s obzirom na to da smo se sa Holanđaninom opasno opekli u kvalifikacijama za EP 2016. u Francuskoj, jasno je da će domaći stručnjak nastaviti rad s najboljim fudbalerima koje ova zemlja ima. Po svemu sudeći, to će biti Ćurčić (42), potvrda je stigla od Save.


- Ključni je problem što se kod nas prečesto menjaju selektori. Zbog toga je moja želja da dobijemo selektora na duže vreme, jer je do sada reprezentacija bila van sistema. Radovan Ćurčić je čovek koji zna kako se radi u sistemu, a to što je uradio sa mladom selekcijom ga je preporučilo i ja ću njegovo ime dati na sednici Izvršnog odbora 25. novembra. Očekujem da će oni to prihvatiti. On jeste jedini kandidat, a ako ne bude izglasan, imaćemo potpuno drugu sliku. Nisam diktator, mislim da je po stručnosti Ćurčić najbolji kandidat - izjavio je Milošević posle žreba za četvrtfinale Kupa Srbije.

Spremni da Srbiju  dignu iz kanala:  Milošević i Ćurčić

Spremni da Srbiju dignu iz kanala: Milošević i Ćurčić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Podsetimo, nakon što nas je Advokat zavio u crno, Ćurčiću je poverena uloga vršioca dužnosti u prijateljskom meču sa Grčkom. Bivši trener Javora je lako položio ispit na Kritu, isprašio je Grke (2:0), čime je stekao poverenje reprezentativaca, čelnika Fudbalskog saveza Srbije.

Vratićemo Subotića!


Savo Milošević je otkrio i da će FSS učiniti sve da se pod fudbalsku zastavu Srbije što pre vrati Neven Subotić, defanzivac Dortmunda, kojeg se Dik Advokat olako odrekao.
- Privilegija je igrati u reprezentaciji. Nemamo luksuz da se odričemo bilo koga i moramo da se borimo za svakog reprezentativca. Putovaćemo i razgovarati sa svim kandidatima iz inostranstva. Ići ćemo i u Dortmund da pričamo sa Nevenom Subotićem - jasan je Milošević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP