Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FSS ekspresno našao zamenu za Dika

Ćurčić vodi „orlove” protiv Grčke!

Autor: P. M. | 16.11.2014 - 08:02:00h | Komentara: 0

Radovan Ćurčić, selektor “orlića”, vodiće grogiranu fudbalsku reprezentaciju Srbije na prijateljskom meču protiv Grčke, koji je zakazan za 18. novembrar.

Misli da Srbija može na EP: Radovan Ćurčić

Misli da Srbija može na EP: Radovan Ćurčić | Foto: M. Metlaš

Nakon što je najuren Dik Advokat, perspektivnom Ćurčiću će po svemu sudeći biti priševeno ispred prezimena “vršilac dužnosti”, dok će čelnici Fudbalkog saveza do kvalifikacionog meča sa Portugalom 29. marta 2015. tražiti stručnjaka sa kojim ćemo okončati ove jezive kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj. Ipak, postoji opcija da Ćurčiću bude poverena i uloga “vatrogasca” nakon što nas je Dik Advokat upropastio.


Ćurčić, koji je nedavno sa mladom reprezentacijom Srbije priredio senzaciju eliminisavši u baražu Španiju u njihovom dvorištu, nakon čega smo se plasirali na EVRO 2015 godine, ne krije da će vrlo brzo sesti sa ljudima iz FSS-a, posle čega će njegov status biti daleko jasniji.

- Upravo sam se vratio s puta, nisam najbolje upoznat sa svim detaljima. Gledao sam meč sa Danskom, bila je to važna utakmica i mi smo je izgubili. Ipak, do kraja kvalifikacija ima još dosta da se igra, odigrana su tek tri kola i u opticaju je još 15 bodova, ništa nije gotovo - rekao je Ćurčič za “Mocartsport”.

Ono što je sigurno jeste da će Radovan Ćurčić voditi Srbiju na prijateljskom meču na Kritu protiv Grka, koji su juče smenili Klaudija Ranijerija posle šokantnog poraza od Farskih Ostrva (0:1).
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP