Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

USTAŠA DŽO ĆE SE ŽALITI NA KAZNU FIFA

Ćuti, budalo!

Autor: D. Ostojić | 19.12.2013 - 07:44:00h | Komentara: 1

Umesto da se pokrije ušima i ćuti, jer je svoje otpevao na „Maksimiru” onomad, Džoa Šimunića više ne zanima „dom”, nego bi po svaku cenu u Brazil!

Posle svega,  Šimunić planira da skokne do Zadra na koncert Marka Perkovića Tompsona

Posle svega, Šimunić planira da skokne do Zadra na koncert Marka Perkovića Tompsona | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ne žali para ustaša, pa je odlučio da angažuje jednog od najjačih advokata u Nemačkoj Davora Prtenjaču, koji je opet ubeđen da će u već pokrenutom žalbenom postupku protiv FIFA uspeti, ne da smanji kaznu (deset utakmica suspenzije, prim. aut.), nego da je skroz naskroz ukine!? Istini za volju, Prtenjača u ovome ima i iskustva i uspeha, jer je pre pet godina uspeo da obori odluku grada Štutgarta, koji je tada zabranio koncert Marka Perkovića Tompsona!


„Šta je s mozgom?!”, pitamo se mi, verovatno i vi, ali i hrvatski sociolozi, politikolozi i istoričari. Ipak, baš jedan nemački list - „Die Welt”, dakle iz iste te Nemačke odakle je ovaj optimistični „odvjetnik hrvatskog podrijetla”, najslikovitije je objasnio slučaj: „Nažalost, ni dugogodišnja internacionalna karijera ne može izlečiti zatucane hrvatske fudbalere”!

Sa druge strane, Jerko Leko, još jedan hrvatski internacionalac, donosi nam „toplu ljudsku priču” o Džou ustaši, jer je baš on imao tu „čast” da bude sa Šimunićem kada je do njega došla vest o kazni iz FIFA.

- Nije mu bilo lako, jako teško proživljava ovu situaciju. Nikako nije očekivao ovako drastičnu kaznu, šokirala ga je. Čim je saznao, odlučio je da se žali. Čvrsto veruje da će FIFA uvažiti žalbu... I preko mene je mnogo ljudi pružilo Šimuniću podršku. Naravno, Džo očekuje da će i Hrvatski nogometni savez stati iza njega - opisao je fudbaler Dinama Šimunićevu reakciju i demantovao napise da Džo odustaje od fudbala i da će najverovatnije produžiti ugovor sa Zagrepčanima još jednu godinu.

A dok čeka završetak žalbenog postupka protiv FIFA, Džo je odlučio da udari brigu na veselje, pa je odlučio da sutra krene put Zadra na koncert svog istomišljenika Marka Perkovića Tompsona u dvorani „Krešimir Ćosić”.
Šta reći, osim: „Budi bog s nama”!

Endru Bogut

Endru Bogut | Foto: AP

Bogut osudio FIFA zbog kazne Džou!


Zvezda NBA lige, košarkaš Golden stejta Endru Bogut, napao je FIFA zbog kazne izrečene Josipu Šimuniću.
- Jadno! Deset utakmica suspenzije samo zbog pretpostavki... A šta je s mitom koji vi dobijate za dodelu domaćinstva svetskih prvenstava? - napisao je na Tviteru ovaj Australijanac hrvatskog porekla.

Poslednji komentari
  • peras Vreme: 19.12.2013 21:34h

    Ako mu umanje kaznu tj.ukinu predlazem da mi napravimo stadion Gebelsu i da uvedemo obazvno skandiranje pre utakmica Zig Hajl.i to je to.Dodsu nije nas pozdrav ali ako se uzmu u obzira da smo imali puno pristasa u fasizmu ond je i to nase.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP